Aktiviteter for hele familien nær Norddjurs

Aktiviteter for hele familien nær Norddjurs

Danskere fra hele landet drager ofte mod Norddjurs, når hele dagen skal bruges med familien. Bor du i nærheden af Norddjurs, eller er du på udkig efter en lørdagsaktivitet, så læs med her og bliv inspireret af de mange muligheder kommunen byder på! Den perfekte aktivitet til dyreelskeren Er I helt vilde med dyr, og

Danskere fra hele landet drager ofte mod Norddjurs, når hele dagen skal bruges med familien. Bor du i nærheden af Norddjurs, eller er du på udkig efter en lørdagsaktivitet, så læs med her og bliv inspireret af de mange muligheder kommunen byder på!

Den perfekte aktivitet til dyreelskeren

Er I helt vilde med dyr, og er det et kæmpe must, at I på jeres aktivitet kan udforske dyrenes verden, så tvivl ikke, I er kommet til den helt rette by. Kattegatcentret er en oplagt mulighed, da I her kan opleve 2 etagers stort akvarium. Her kan I gå på opdagelse blandt 250 forskellige arter havdyr og både se pingviner, hajer, sæler og andre spændende fisk. Man kan også tage en tur gennem den populære hajtunnel, hvor store hajer og rokker svømmer rundt over hovedet på jer. Er I mere til dyr på land, så ligger Skandinavisk Dyrepark nær Norddjurs. Her har man mulighed for at komme helt tæt på de fascinerende dyr. I parken kan du finde skandinaviske dyrearter såsom hjorte, brun- og isbjørne, havørne og moskusokse, og man kan ved håndfodring få lov at fodre dådyrene. Skal din næste tur gå til Norddjurs, så klik her, og læs mere om mulighederne i kommunen.

Tag en tur til forlystelsesparken Djurs Sommerland

Er I mere til en aktivitet med rutsjebaner og sjove udfordringer, så planlæg eventuelt en dag i Djurs Sommerland, som består af over 60 forlystelser og et kæmpe vandland. Parken byder på sjove og vilde aktiviteter til dem, som elsker fart over feltet. Derimod kan man også finde mange aktiviteter til hele familien og til mindre børn. Djurs Sommerland er inddelt i 10 eventyrlige temalande, så med familien kan man gå på opdagelse i Piratland, Bondegårdsland, Mexicoland, Vikingeland og mange flere. Lyder Djurs Sommerland som noget for dig, så tag din familie med under armen!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply