3 ting du ikke vidste om Esbjerg

3 ting du ikke vidste om Esbjerg

  Esbjerg tilbyder på mange flotte naturområder og parker. Men noget af det som er helt unikt med Esbjerg, er der helet egent nationalpark som ligger ude ved vadehavet. Hvis man isoleret ser på vadehavet så er dette utroligt vigtigt. Vadehavet er nemlig et flot og stort unikt område fuld af dyreliv og oplevelser for

 

Esbjerg tilbyder på mange flotte naturområder og parker. Men noget af det som er helt unikt med Esbjerg, er der helet egent nationalpark som ligger ude ved vadehavet. Hvis man isoleret ser på vadehavet så er dette utroligt vigtigt. Vadehavet er nemlig et flot og stort unikt område fuld af dyreliv og oplevelser for alle. Der er ikke mange andre steder verden over hvor du kan opleve så mange fugle og dyr på sammentid som du kan ved vadehavet i Esbjerg. Man kan lidt sammenligne Esbjerg med Billund hvor all flyverne er. Fordi fugle kommer til og flyver fra hele tiden som om det var en mellemstation hvor de kunne lande og tanke op. For alle fugle og dyrene er Vadehavet som et spisested hvor de kan spise frit, og tanke den mad op de skal bruge inden de flyver videre på deres rejse. Det er også ved Vadehavet at man kan se virkelig mange sæler, som nyder godt af de dyrevendelige områder.

 

Fra fiskerby til stort fokus på energi

Esbjerg er gået fra at være den helt store fiskerby i gamle dag, hvor alt fiskeri forgik og det var der største delen af de danske fisk blev fanget. Til at Esbjerg den dag i dag er Danmarks helt store vindmølle kvart, hvor der produceres så meget energi, at man ikke helt kan forstå det. Esbjerg er nemlig nu blevet meget mere end bare fisk og havn, til nu at være det førende område i dansk vindmølle energi. Esbjerg er gået fra er være den kendte Vesterhavs by som benyttes af de store fiskerifirmaer, til nu at tilbyde Danmark massere af muligheder for vedvarende energi. 

 

Esbjerg er Danmarks femte største by 

Esbjerg er med sine hele 115.579 indbygger er Esbjerg Danmarks femte største by. Esbjerg tilbyder en masse muligheder for både unge og ældre. Byen er fyldt med uddannelsesmuligheder som tiltrækker de unge til at kommet til den skønne by for at studere. Byen er fyldt med flot natur og områder som familier også vil kunne nyde godt af. Byen Esbjerg er med sine mange indbygger en stor voksende by som altid finder på nye oplevelser og fremtidige planer som tiltrækker en masse familier. Besøg Esbjerg en weekend eller en dag og oplev de mange fantastiske oplevelser som du kan se i den flotte vestjyske by. Byen er stor kendt og kan tilbyde på en masse for både ældre men også de yngre segmenter. 

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply