Bryllupper i haven | Et flot festtelt er et must!

Bryllupper i haven | Et flot festtelt er et must!

Som med alt andet ved et bryllup skal lokalerne være de helt rette. Her kan du vælge at holde bryllupsfesten på et fint hotel, hvis du har pengene til det. Du kunne også holde festen i din lejlighed eller parcelhus, hvis du har pladsen til det. Har du hverken råd til de fine faciliteter eller

Som med alt andet ved et bryllup skal lokalerne være de helt rette. Her kan du vælge at holde bryllupsfesten på et fint hotel, hvis du har pengene til det. Du kunne også holde festen i din lejlighed eller parcelhus, hvis du har pladsen til det. Har du hverken råd til de fine faciliteter eller plads til at samle brud og -goms familier over spisebordet i stuen, så overvej at leje telt.

Find teltudlejning i hele Nordsjælland

I hele Nordsjælland, hvad end vi taler Hillerød eller Helsingør, kan du nemt finde tilbud på teltudlejning. Hvis leje af festtelt lyder som noget for dig, var den løsning værd at gå videre med. Telte er en billig og ekstremt fleksibel løsning. Du kan trods alt få telte i forskellige former og størrelser, og nogle typer telte kan du kombinere for at få et telt i rette størrelse.

Kuppeltelte – et palads i det fri

Står du med behov for festtelte til dit sommerbryllup, kan du med fordel vælge et telt med kuppeldesign. Disse elegante og yndefulde telte fører nemlig tankerne hen på brudekjoler og bryllupskage. Samtidig er der højt til ”loftet” i teltene, så fra at give en trang atmosfære, som mindre telte til overnatning i naturen er tilbøjelig til, giver kuppeltelte meget plads i højden.

Teltene bliver derved et lille palads i det fri, hvor en skøn aften uhæmmet kan udfolde sig.

Du kan også leje service

Når du finder festtelt hos en teltudlejer, kan du i samme ombæring se, om virksomheden sidder inde med nogle af de andre ting, du får brug for på dagen. Dette så du ikke skal til at leje fx stel fra andre og går kold i, hvem der skal have hvad tilbage efter festen. Flotte asietter, dæktallerkener og cocktailglas er tre eksempler på service, du nemt kan finde gode tilbud på.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply