De 3 bedste leverandører af måltidskasser for vegetarer

De 3 bedste leverandører af måltidskasser for vegetarer

Flere og flere er hoppet med på vegetar-bølgen, hvilket flere måltidskasse-leverandører også har noteret sig. Derfor udbyder et stort udsnit af det samlede marked i dag måltidskasser målrettet vegetarer. I artiklen her fremhæver vi vores 3 favoritter. Det er blevet mere og mere populært med kødfrie dage. Nogle er gået all-in og spiser slet ikke

Flere og flere er hoppet med på vegetar-bølgen, hvilket flere måltidskasse-leverandører også har noteret sig. Derfor udbyder et stort udsnit af det samlede marked i dag måltidskasser målrettet vegetarer. I artiklen her fremhæver vi vores 3 favoritter.

Det er blevet mere og mere populært med kødfrie dage. Nogle er gået all-in og spiser slet ikke kød, mens andre blot har skåret væsentlig ned på kødforbruget.

Uanset om du er vegetar eller flexitar, vil du formentlig finde det interessant, hvilke måltidskasse-leverandører, der leverer bedst, når det kommer til vegetarmad.

I samarbejde med Godappetit.dk, der har testet 13 forskellige måltidskasser, har vi udvalgt de 3 leverandører, som vi synes, klarer sig allerbedst, når det kommer til måltidskasser uden kød.

Simple Feast

Simple Feast er indiskutabelt en af de stærkeste spillere, når det kommer til måltidskasser målrettet vegetarer. Dette hænger uden tvivl sammen med, at Simple Feast er specialiserede i at kreere lækker vegetarmad.

Mange af de andre leverandører, der leverer fine måltidskasser til vegetarer, har ikke vegetarmad som deres kernefokus, men det har Simple Feast, og det kan virkelig smages på den mad, som man kan lave via de ingredienser, man modtager i en måltidskasse herfra. Maden fra Simple Feast er nemlig udsøgt, spændende og ekstremt velsmagende.

RetNemt

RetNemt er en af danskernes foretrukne leverandører af måltidskasser. Deres måltidskasser målrettet vegetarer er også ganske populære, hvilket skyldes, at disse måltidskasser har samme karakteristika, som alle andre af RetNemts måltidskasser har.

Disse karakteristika er, at der medfølger letforståelige overskrifter, at råvarerne er friske og lækre, og at måltiderne er lette og hurtige at tilberede, men trods dette alligevel dejligt smagfulde.

HelloFresh

Man kan sige mange af de samme ting om HelloFresh, som man kan sige om RetNemt. Med til HelloFreshs måltidskasser følger nemlig også opskrifter, der er dejligt lette at følge.

Råvarerne, der altid er dejligt friske, er pakket på en overskuelig måde, så man hurtigt kan finde de råvarer, man skal bruge til de forskellige retter.

HelloFresh er derfor heller ikke noget tosset valg, hvis du ønsker lækker vegetar-mad, der er yderst let at tilberede.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply