Trick: Sådan kan du lytte gratis til lydbøger i mere end et halvt år

Trick: Sådan kan du lytte gratis til lydbøger i mere end et halvt år

I artiklen her introducerer vi dig for et lille trick, der kan sikre dig gratis adgang til en masse spændende lydbøger i mere end et halvt år. I løbet af de seneste år er konkurrencen på lydbogsmarkedet i den grad blevet skærpet. Flere og flere spillere er kommet til, og i dag er der omkring

I artiklen her introducerer vi dig for et lille trick, der kan sikre dig gratis adgang til en masse spændende lydbøger i mere end et halvt år.

I løbet af de seneste år er konkurrencen på lydbogsmarkedet i den grad blevet skærpet. Flere og flere spillere er kommet til, og i dag er der omkring ti forskellige lydbogsapps, der kæmper om medlemmerne i Danmark.

Den skærpede konkurrence har ført til, at langt de fleste lydbogsapps har set sig nødsagede til at lokke med gratis prøveperioder – typisk på omkring 30 dage – for at få nye kunder i butikken.

Hvis du endnu ikke har været medlem af nogen lydbogsapps, vil det sige, at der ligger rigtig mange gratis prøveperioder og venter på dig.

Tricket er derfor at bruge disse prøveperioder en efter en. Gør du dette, vil du kunne lytte gratis til lydbøger i mere end et halvt år.

Vær opmærksom på, at du maksimalt kan få én gratis prøveperiode pr. lydbogsapp. Hvis du tror, at du bare kan oprette en ny profil på den samme lydbogsapp, så snart din prøveperiode er ved at udløbe, tager du fejl.

Dette hænger sammen med, at du skal tilføje dine kortoplysninger, når du opretter dig, og du vil maksimalt kunne få tildelt en gratis prøveperiode pr. betalingskort.

Få overblikket hos Lydboelgen.dk

Hvis du besøger lydboelgen.dk, vil du kunne skabe dig et overblik over, hvilke danske lydbogsapps der findes.

Via Lydboelgen.dk’s oversigt kan du blandt andet se, hvorvidt de enkelte lydbogsapps tilbyder nogen gratis prøveperiode – og hvis de gør, vil det også fremgå, hvor lange prøveperioden er.

Foruden den fine oversigt finder du også anmeldelser af de lydbogsapps, som Lydboelgen.dk promoverer.

Via disse anmeldelser kan du se, hvor godt de enkelte apps leverer, når det kommer til følgende fem parametre:

  • Udvalg
  • Ry blandt forbrugerne
  • Variation i udvalg
  • Brugervenlighed
  • Pris.
Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply