Derfor skal du vælge en Samshield ridehjelm?

Derfor skal du vælge en Samshield ridehjelm?

Hvis du skal have en ridehjelm i en klasse for dig, skal du have en Samshield ridehjelm. Samshield ridehjelme er nemlig på et helt andet niveau end alle andre ridehjelme, og leder du derfor efter en ny ridehjelm, kan du med stor fordel se mod dette brand. For er du rytter på højt plan, eller

Hvis du skal have en ridehjelm i en klasse for dig, skal du have en Samshield ridehjelm. Samshield ridehjelme er nemlig på et helt andet niveau end alle andre ridehjelme, og leder du derfor efter en ny ridehjelm, kan du med stor fordel se mod dette brand. For er du rytter på højt plan, eller måske endda bare på klubplan, så ved du også, at en ridehjelm ikke bare er en ridehjelm. Din ridehjelm er et stilikon, og den kan være prikken over i’et på dit rideoutfit. Men det er naturligvis ikke det, der er afgørende for, hvilken ridehjelm du skal vælge. Du skal vælge en ridehjelm, der er sikker og som sidder godt på dit hoved – og det gør en Samshield ridehjelm. Alle deres modeller er VG1 godkendte og derfor også nogle af de sikreste på markedet. Så gå på opdagelse i deres store udvalg og find dine nye Samshield ridehjelm.

Den billigste Samshield ridehjelm

Samshield tilbyder flere forskellige modeller af ridehjelme, som du frit kan vælge imellem, når først du har besluttet dig for at købe en Samshield ridehjelm. En af de mest populære ridehjelme er deres Shadowmatt ridehjelm. Det er en supper lækker ridehjelm, der er støbt i én skal og som kommer i flere forskellige farver. Designet på denne hjem er dejlig enkelt og har ganske få detaljer, det er også dette, der er med til at gøre denne Samshield ridehjelm til én af de billigste. Så ønsker du dig en ridehjelm til under 3000,- så er denne hjelm det helt rette valg for dig.

Samshield ridehjelm – Lozenge

En anden yderst populær model er Samshield Lozenge. Vælger du denne ridehjelm over førstnævnte, tager du lige et skridt op designmæssigt. Denne model fås ligeledes i flere forskellige farver, men har modsat den anden langt flere detaljer. For eksempel har denne Samshield ridehjelm et helt unikt mønster på toppen af hjelmen, hvilket også gør, at den er en smule dyrere end den anden. Denne model kan således fås til under 6000,-

Få et eksklusivt look med en Samshield ridehjelm

Der findes en lang række modeller fra Samshield, men den sidste, vi vil benævne, er Samshield Crystal. Dette er en af de absolut mest populære modeller fra brandet, og dens detaljer er på et helt andet niveau. På fronten af denne Samshield ridehjelm finder du 5 sten, og på toppen finder du den smukkeste himmelnat. Himmelnatten er med til at give ridehjelmen et eksklusivt look, men er også med til at presse prisen op.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply