3 tips til et eksklusivt outfit

3 tips til et eksklusivt outfit

Kender du også en, der altid formår at se eksklusiv og gennemført ud til alle begivenheder? Man behøver heldigvis ikke bruge en formue på tøj og skønhedsprodukter for at opnå det eksklusive look. Er det noget for dig så læs med her, hvor vi har tre gode tips til at skabe en eksklusiv stil! De

Kender du også en, der altid formår at se eksklusiv og gennemført ud til alle begivenheder? Man behøver heldigvis ikke bruge en formue på tøj og skønhedsprodukter for at opnå det eksklusive look. Er det noget for dig så læs med her, hvor vi har tre gode tips til at skabe en eksklusiv stil!

De rigtige accessoires

Accessoires betyder rigtig meget for, hvordan det samlede udtryk for et outfit bliver. Tøjstilen kan nemlig hurtigt komme til at se til flad ud, hvis man ikke har valgt bare nogle enkelte accessoires, der komplimenterer tøjet og ens personlighed. Accessories kan være mange ting. Det kan være en lækker håndtaske, smykker eller de rette par briller eller solbriller. Smykker er den mest universelle, og her er perleøreringe et godt eksempel på det eksklusive look. Der findes mange varianter af øreringe med perler – både store perler og små indgraverede perler. Det ser ekstra eksklusivt ud, hvis du har både perle øreringe, halskæde, armbånd og måske også en ring. Den eksklusive stil handler om at holde den røde tråd.

Tone i tone

Når du skal sammensætte noget tøj, der gerne skal se eksklusivt ud, er det vigtigt at tænke grundigt over farvevalget. Der skal gerne være harmoni imellem farverne, det er det man kalder tone i tone. Neutrale farver er helt klart lettest at arbejde med, hvis man ikke vil risikere at komme galt afsted med farver, der ikke passer sammen. Du kan evt. eksperimentere med, hvorvidt kølige neutrale farver eller varme neutrale farver klæder dig bedst og bygge en garderobe ud fra det.

Leg med teksturer

Det er vigtigt at skabe lidt spil i tøjet, særligt hvis man holder sig til neutrale farver. Dette kan du gøre ved at blande forskellige teksturer såsom silke, læder, velour, strik og bomuld. Leg lidt med de forskellige materialer du kan finde.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply