Det kan du lave i Ebeltoft

Det kan du lave i Ebeltoft

Ebeltoft er en gammel badeby med mange attraktioner og et hav af aktiviteter for både børn og voksne. Byen har masser af spændende historie og er en af de ældste byer i Danmark, og derfor er der også et væld af seværdigheder, som du kan besøge. Her får du et overblik over, hvad du kan

Ebeltoft er en gammel badeby med mange attraktioner og et hav af aktiviteter for både børn og voksne. Byen har masser af spændende historie og er en af de ældste byer i Danmark, og derfor er der også et væld af seværdigheder, som du kan besøge. Her får du et overblik over, hvad du kan lave, når du er i Ebeltoft.

Besøg Ebeltofts seværdigheder

Ebeltoft har en masse seværdigheder, som du kan besøge. Her kan du fx besøge den gamle bydel, der er fredet, og som er fuld af hyggelige gader og stræder. Også kan du besøge Det gamle rådhus, som er et af de ældste rådhuse i Danmark, og som stadigvæk er i brug. Du kan også besøge Ebeltoft Vig, som er et af Danmarks mest populære ferieområder, og som har et væld af restauranter og butikker. Her finder du også Mols Bjerge Nationalpark, så du kan nyde den smukke natur.

Udendørsaktiviteter

Ebeltoft har også et væld af muligheder for aktiviteter udendørs. Du kan fx gå en tur langs stranden, eller du kan tage på en kanotur på havet. Du kan også leje en cykel og tage på opdagelse i området, eller du kan prøve kræfter med en sejltur på havet. Det er også oplagt at vandre i Nationalpark Mols Bjerge, der ligger en kort køretur fra Ebeltoft.

Oplevelser for børn

Hvis du har børn, så kan de også hygge sig i Ebeltoft. Der er nemlig flere oplevelser for børn, hvor de kan prøve kræfter med alle slags forskellige aktiviteter. Fx er der Ree Park, som giver børnene mulighed for at se forskellige dyr og tage på safari blandt vilde dyr.

Læs mere om Ebeltoft

Hvis du ønsker at læse mere om Ebeltoft, så kan du besøge Syddjurs Netavis og få et indblik i byen og de forskellige seværdigheder. Her kan du også finde informationer om de forskellige restauranter, butikker, attraktioner og aktiviteter, som du kan nyde, når du er i Ebeltoft.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply