Kom i behandling og få det gode liv tilbage

Kom i behandling og få det gode liv tilbage

Der kan være forskellige grunde til, at man er havnet i et alkoholmisbrug. Er man alkoholiker, og ønsker man at lægge sine vaner om og tilbringe resten af livet uden et alkoholmisbrug, bør man opsøge professionel hjælp til alkohol afvænning. Med en alkoholbehandling får man de bedste forudsætninger og et skræddersyet program, som passer lige

Der kan være forskellige grunde til, at man er havnet i et alkoholmisbrug. Er man alkoholiker, og ønsker man at lægge sine vaner om og tilbringe resten af livet uden et alkoholmisbrug, bør man opsøge professionel hjælp til alkohol afvænning. Med en alkoholbehandling får man de bedste forudsætninger og et skræddersyet program, som passer lige netop til en. Fordelen ved en alkoholbehandling er, at der er større sandsynlighed for at projektet ikke mislykkedes, og man forbliver ædru. A Misbrugsbehandling tilbyder en effektiv, anonym og ambulant alkoholbehandling, som i høj grad består af et gennemtestet og evidensbaseret ambulant behandlingsforløb. Hvis man har udviklet et alkoholmisbrug og er blevet afhængig af alkohol, kan der være behov for professionel hjælp og konkret handling til at gå i alkoholbehandling. Fordelen ved en alkoholbehandling er, at det foregår udenfor normal arbejdstid, hvilket vil sige, at man fortsat kan passe sit arbejde.

Efterbehandling der virker

En af de helt gode grunde til at få hjælp er, at man kan få bugt med sit misbrug. Det kan kræve en ekstra indsats, når man skal ud af sit alkoholmisbrug. Når man skal have bugt med en sin alkoholafhængighed, er det vigtigt, at der kan tilbydes efterbehandling. For når man kommer tilbage til en normal hverdag og vante omgivelser, kan man støde på udfordringer. En efterbehandling skal derfor hjælpe med at opfriske de værktøjer, man har lært, så man kan forblive ædru. Efter endt behandling for alkoholmisbrug vil der være efterbehandling i 12 måneder. De 3 første måneder vil det være 2 gange om måneden. De resterende 9 måneder vil det være en gang om måneden. Efterbehandling har en stor positiv betydning for behandlingsprognosen og for at undgå tilbagefald, så der er mange fordele med en efterbehandling.

Behandlere med stor ekspertise

Der kan være fordel ved at vælge et sted, hvor behandlerne er eksperter inden for misbrug og er selv tidligere misbrugere med personlig erfaring. Derfor er der stor erfaring og viden om, hvordan man kommer fri af et misbrug og leve et liv uden alle de negative konsekvenser fra alkoholen. Fordelen ved at have behandlere, som selv er tidligere misbrugere, er, at de møder en med stor empati og forståelse for situationen, derudover kan de også tage hånd om ens pårørende, som også kan komme i et familieprogram, hvor I sammen som familie kan komme videre.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply