Dynamicweb er den brugervenlige hjemmesideløsning

Dynamicweb er den brugervenlige hjemmesideløsning

Hvordan vælger man, hvilken udbyder man skal bruge, når man skal have en ny hjemmeside, og hvad for et CMS er bedst at bruge? Det kan være svært at finde det helt rigtige for dig og din virksomhed, men for at gøre valget lidt nemmere for dig vil du herunder kunne læse flere gode grunde

Hvordan vælger man, hvilken udbyder man skal bruge, når man skal have en ny hjemmeside, og hvad for et CMS er bedst at bruge? Det kan være svært at finde det helt rigtige for dig og din virksomhed, men for at gøre valget lidt nemmere for dig vil du herunder kunne læse flere gode grunde til at benytte dig af Dynamicweb, som dit nye CMS.

Dynamicweb er en dansk virksomhed, der så dagens lys tilbage i 1999. Siden da har firmaet vokset sig rigtig stort, og det forstår man godt, da brugervenligheden er helt i top, men mere om det senere.

Sælges via certificerede partnere

Dynamicwebs forretningsmodel hænger sådan sammen, at man køber sig adgang til Dynamicweb CMS via deres certificerede partnere. I skrivende stund har de flere end 300 dygtige og certificerede partnere, som kommer dig til gode som forbruger.

Deres certificerede partnere er nemlig delt op i forskellige kategorier, så du kan finde lige præcis det niveau, du ønsker af din udbyder. Vil du for eksempel gerne have det bedste af det bedste, så skal du helt sikkert få en certificeret premium solution partner til dit Dynamicweb CMS. Hos nogle af partnerne kan du endda også komme til gratis kurser i administrationen af hjemmesider, og det er en rigtig god idé, hvis du ikke har meget erfaring med Dynamicweb fra tidligere.

Brugervenligheden er i top

Som nævnt tidligere er brugervenligheden én af de helt store fordele ved at vælge Dynamicweb som dit CMS. Her får du blandt andet nemme integration til systemer som PIM, NAV, CRM og meget andet, ligesom der er lavet integreret moduler til Dynamicweb webshop, hvis dette er vigtigt for din virksomhed.

Derudover er sidestrukturen og indholdet alt sammen lavet i en logisk opbygning, og det betyder rigtig meget. Alle, der har forstand på hjemmesider, vil fortælle dig, at der ikke er noget værre end et kompliceret backend-system, hvor det er svært at finde rundt – og dem findes der desværre mange af.

Er du ikke glad for at arbejde alt for meget i backend, så får du faktisk også muligheden for at lave frontend redigering direkte på din hjemmeside. Meget nemmere bliver det ikke.

Lyder det som noget for dig? Så er den klare anbefaling herfra at tage fat i en af Dynamicwebs certificerede partnere, så de kan gøre din hjemmeside til det næste store hit.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply