Dyrk motion i naturen

Dyrk motion i naturen

Det anbefales, at man er fysisk aktiv i mindst 30 minutter hver dag med yderligere 20 minutters intensiv aktivitet mindst to gange om ugen for en sund og frisk krop. Kan du ikke finde en sport, du holder af, og bryder du dig ikke om fitnesscentre? Så tag motionen ud i naturen i stedet, hvor

Det anbefales, at man er fysisk aktiv i mindst 30 minutter hver dag med yderligere 20 minutters intensiv aktivitet mindst to gange om ugen for en sund og frisk krop. Kan du ikke finde en sport, du holder af, og bryder du dig ikke om fitnesscentre? Så tag motionen ud i naturen i stedet, hvor der er frihed og frisk luft.

Sjov og fart med mountainbike

En af de mest populære typer af udendørs motion er at køre mountainbike. Det er helt forståeligt, da intet kan måle sig med suset i maven, når man får fart på i bakket terræn. Kom ud og oplev naturen på en helt ny måde på snørklede mountainbikestier, der udfordrer din fysik og dit mod. Du kan selvfølgelig altid tage turen i det tempo, du er tryg ved. Men det kan være sundt at afprøve sine grænser i ny og næ. En af fordelene ved at mountainbike, frem for at cykle på almindelige veje, er, at omgivelserne er langt mere spændende. Det er svært at være i dårligt humør, når man befinder sig i en dejlig skov. Så på den måde sættes humøret godt fra start. Du kan tilmelde dig en mountainbikeklub eller finde en ven at cykle med, hvis du har lyst til at dele oplevelsen. Her kan der også gå lidt konkurrence i sporten, hvis det er en motivationsfaktor, du får gavn af.

Nyd naturen til fods

Har du brug for en mere rolig form for motion uden for mange grænser at overskride? Kan du bedst lide at træne for dig selv uden for hold og fælles træningsrum? Så undersøg de mange vandreruter i Danmark og se, hvad der ligger tæt på dig. Disse ruter kan være rimeligt fysisk udfordrende, og du kan gå dem i ro for dig selv samt nyde naturen, imens du får din ugentlige motion.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply