En snavset kloakbrønd kan forsage vandskade – hvor tit renser du din?

En snavset kloakbrønd kan forsage vandskade – hvor tit renser du din?

Det er vigtigt at du et par gange om året tager dig tid og får brønden renset. En uren kloak under dit hus kan forsage store vandskader. Det er altså ikke utroligt uoverskueligt eller tager så lang tid, som du måske går og tror. Processen er utroligt nem, men hvad der gør den endnu nemmere,

Det er vigtigt at du et par gange om året tager dig tid og får brønden renset. En uren kloak under dit hus kan forsage store vandskader. Det er altså ikke utroligt uoverskueligt eller tager så lang tid, som du måske går og tror. Processen er utroligt nem, men hvad der gør den endnu nemmere, er hvis du investerer i en kloakrenser.

Hvilken skal du vælge og hvordan bruger du den?

Kloakrenseren består af et skaft, som stikkes ned i kloakbrønden. For enden af stangen er der en skål, som kan åbnes og lukkes. Dette gør det muligt for dig at skovle alt snavset op fra bunden af din brønd hurtigt, effektivt og uden at få beskidte hænder. Det anbefales at du herefter tjekker det lille hulrum, hvor dækslet hviler på, da der kan sidde snavsrester på kanten af brønden. Derudover er det heller ikke en dårlig idé at rense risten under afløbet, som er tilsluttet brønden under jorden, da der ofte ligger en hel del blade, småsten og andet snavs. Dette snavs på riset ligger selvfølgelig i vejen og tilstopper afløbet, derfor er det en god idé lige at fjerne.

Et hav af forskellige størrelser

Kloakrensere findes i et hav af forskellige størrelser og længder. Nogle er utroligt lange og andre har en kæmpe skål forneden. Hvilken du skal vælge, afhænger af, hvor dyb og bred din kloakbrønd er. Derfor er det en god idé lige at gå ud og få et overblik over dette, før du går ud og bruger en masse penge på et produkt, du måske ikke kan bruge.

Den typiske længde på skaftet varier fra omkring 1,5 meter til 2 meter og skålstørrelsen varierer fra 13cm til 21cm i diameter. Du skal altså ikke gå på kompromis med dine kriterier, da der findes nærmest alle kombinationer på markedet.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply