Har du sikret dit firma mod hackere? Information security gør forskellen

Har du sikret dit firma mod hackere? Information security gør forskellen

Det er ikke længere risikofrit at bevæge sig ud i den virtuelle verden. Fra alle kanter lurer angreb fra hackere, som følger i dine digitale fodspor. Har du sikret dit firma mod cyberangreb?   Du bør tage højde for information security, hvis du vil beskytte dit firma mod udefrakommende angreb på alt fra personfølsomme oplysninger

Det er ikke længere risikofrit at bevæge sig ud i den virtuelle verden. Fra alle kanter lurer angreb fra hackere, som følger i dine digitale fodspor. Har du sikret dit firma mod cyberangreb?

 

Du bør tage højde for information security, hvis du vil beskytte dit firma mod udefrakommende angreb på alt fra personfølsomme oplysninger til ordrer og nye projekter.

Onlinelivet stiller større krav til din information security

Cloudløsninger, e-mails og onlinemøder er blot nogle af de ting, du dagligt er i berøring med. Dine digitale spor spredes med lynets hast i den virtuelle verden, og det samme gælder for dine medarbejdere.

 

Hvis du ikke allerede har taget stilling til dit firmas information security, må du gøre det nu.

Cyberangreb er den største trussel mod dit firmas sikkerhed

I dag anses hackerangreb som den største udfordring i det moderne samfund, og derfor må du forholde dig aktivt til dit firmas information security.

 

Hvornår tog du sidst en backup og har du forberedt dine medarbejdere på phishingangreb?

 

Det er både store og små virksomheder, som rammes af cyberangreb så uanset, hvilket firma du leder, bør information security have topprioritet.

Mindre virksomheder rammes hårdere

Det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis hackere får adgang til personfølsomme informationer, som lækkes og misbruges online. Du skal derfor være et skridt foran fjenderne, når det gælder dit firmas sikkerhed.

 

Står du i spidsen for en mellemstor virksomhed, må du være ekstra opmærksom på dit firmas information security. Undersøgelser viser, at det særligt er mindre og mellemstore virksomheder, som rammes hårdt af hackerangreb.

Vælg den sikre vej – og gå med office licens

Hver dag åbner millioner af mennesker de kendte programmer: Word, Excel, PowerPoint og Teams. Har dine medarbejdere office licens? Det er ikke svært at forstå, hvorfor virksomhedsejere verden over vælger office licens, når hverdagens arbejdsgange skal gå gnidningsfrit.

 

Vil du give dine medarbejdere en løsning, som imødekommer alle behov?

 

I løbet af kun få klik kan dine medarbejdere være i gang med dagens arbejde, og gennem en attraktiv cloudløsning kan de tilgå dokumenter, hvis de arbejder ude af huset – og med cloud kan du være helt sikker på, at al jeres data og arbejde er sikret fra cyber-kriminalitet. 

Forebyg angreb med information security

Der er mange måder, du kan forebygge angreb fra hackere på. Har du styrket dine medarbejderes viden om information security? Du kan ruste dine dygtige medarbejdere til at handle ansvarligt, hvis dit firma udsættes for truende cyberangreb.

 

Opdateret software, vedholdende backup af data, to-faktor-godkendelse og stærke passwords er vigtige veje til stærk information security, som sikrer dine medarbejdere og dit firma mod farer.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply