Få hjælp til at tage den rette afsked

Få hjælp til at tage den rette afsked

Få hjælp til at tage den rette afsked Det er en svær tid, når man har mistet en, man holder af og oven i det, så skal der også findes tid til at arrangere begravelse eller bisættelse. Det er de færreste, som har overskuddet til lave det helt store, og derfor kan man få lidt

Få hjælp til at tage den rette afsked

Det er en svær tid, når man har mistet en, man holder af og oven i det, så skal der også findes tid til at arrangere begravelse eller bisættelse. Det er de færreste, som har overskuddet til lave det helt store, og derfor kan man få lidt hjælp ude fra en bedemand. Ikke nok med at de kan hjælpe med alt det praktiske ved en begravelse eller bisættelse, så kan de også hjælpe dig med at ordne nødvendige dokumenter og papirarbejde, som følger med, når man mister en. Det kan altså være en rigtig stor hjælp og støtte at have en, som kan ordne mange af de praktiske ting, så man selv har tid til at sørge og komme igennem det i sit eget tempo.

Find en bedemand nær dig

Bor du på Sjælland kan du finde din bedemand i Korsør & Slagelseved navn Ligkistemagasin. De har bedemænd med mange års erfaring i både kistebegravelser og bisættelser, så alle har mulighed for at få deres hjælp, når de går igennem en hård tid. De hjælper og vejleder dig omkring det hele, når man har oplevet et dødsfald. Desuden kan du altid bruge din bedemand, hvis du har brug for en at tale med, som kan give dig lidt tryghed i situationen.

Sæt dit eget præg på det sidste farvel 

Hos Ligkistemagasin adskiller de sig en smule fra andre traditionelle bedemandsforretninger. De har naturligvis alle de traditionelle tilbud, men derudover så har de også nogle mere alsidige tilbud. De giver dig blandt andet mulighed for at sætte dit helt eget præg på din sidste afsked med deres håndmalede urner. De har mange unikke muligheder, når det kommer til design af urner og kister, så du kan vælge noget, der er anderledes, men som måske passer helt perfekt til din situation, så du kan tage den helt rette afsked.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel