Find den type cykel der passer til dig og dit behov

Find den type cykel der passer til dig og dit behov

Der er stor forskel på vores cykelbehov, uanset om du bor i Frederikshavn, Hjørring eller Aalborg.Dermed er der også forskel på hvilken type cykel, man skal vælge. Nogen bruger cyklen på arbejdet, imens andre kører på bakker i fritiden eller cykler en rolig tur i sommersolen. Hvis du skal ud at købe en ny cykel,

Der er stor forskel på vores cykelbehov, uanset om du bor i Frederikshavn, Hjørring eller Aalborg.Dermed er der også forskel på hvilken type cykel, man skal vælge. Nogen bruger cyklen på arbejdet, imens andre kører på bakker i fritiden eller cykler en rolig tur i sommersolen. Hvis du skal ud at købe en ny cykel, så er det vigtigt, at du vælger en cykel, der passer til dig og dine behov.

De forskellige typer

Hverdagscykel
Dette kan også kaldes for den mere klassiske cykel. Det er den type cykel, der bliver brugt til de korte cykelture, såsom en tur ned til købmanden. Det er en solid cykeltype, som kan klare vind og vejr.    

Mountainbike
En mountainbike er oftest den type cykel, der bliver brugt i fritiden eller i ujævnterræn. Det der kendetegner en mountainbike, er de brede dæk og stærke fælge, som er med til at give godt vejgreb. De brede dæk gør dog også, at cyklen er tungere end mange andre cykeltyper, og de giver større rullemodstand, hvilket betyder, at den ikke er så god til at køre på asfalt.

Racercykel
Denne type cykel er nem at genkende, da den er udstyret med smalle dæk, hvilket gør, at du kan komme hurtigt afsted på asfalt. Til gengæld er den ikke så god ude i det ujævne terræn, så det er ikke den, du skal cykle på ude i skoven.   

Turcykel
Hvis du er typen, der skal cykle langt på arbejdet eller gerne vil have en cykel til cykelferien, så kan det være, at du skal vælge en turcykel. Den kan nemlig klare at køre lange ture, samtidig med at der også er oppakning på. Det er en cykeltype med mellemstørrelse dæk, og den har bagagebærer i begge ender.   

Snak med en cykelhandler

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken type cykel, der kan dække dine behov, så kan du prøve at gå ned i den nærmeste cykelhandler i Aalborg og bede om vejledning. Foruden dette så kan du også købe udstyr til din nye cykel, såsom en cykeltaske.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel