Spar tid ved at indhente tilbud online

Spar tid ved at indhente tilbud online

I dag findes der flere nemme måder for forbrugere at indhente tilbud. Det er tilmed blevet en stor forretning online, hvor virksomheder tjener penge på at være mellemmand mellem forbrugere og firmaer. Hvordan fungerer det? Ovennævnte service er kendt under begrebet leadgenerering eller CaaS The customer as a service. Det betyder kort sagt, at forbrugere

I dag findes der flere nemme måder for forbrugere at indhente tilbud. Det er tilmed blevet en stor forretning online, hvor virksomheder tjener penge på at være mellemmand mellem forbrugere og firmaer.

Hvordan fungerer det?

Ovennævnte service er kendt under begrebet leadgenerering eller CaaS The customer as a service. Det betyder kort sagt, at forbrugere kan spare både tid og penge ved kun at skulle igennem én hjemmeside for at få flere tilbud på et givent produkt.

Et eksempel på dette er GreenMatch.dk, hvor forbrugere med en en enkelt ansøgning kan indhente tilbud på varmepumper og solceller. På denne hjemmeside har de udarbejdet en vidensbank i form af blogindlæg, som svarer på mange af de mest almindelige spørgsmål, en forbruger vil have i forbindelse med at undersøge markedet for varmepumper og andre grønne energiløsninger. Eksempelvis vil mange gerne undersøge, hvad priserne er på varmepumper, og hvor stor eller hvilken type varmepumpe de skal bruge.

Et andet eksempel som omhandler B2B er Ekspertvalg.dk. Her kan virksomhedsejere, medarbejdere og indkøbere nemt indhente tilbud på produkter og tjenester som er relevante for firmaer. Det kunne eksempelvis være tilbud på kopimaskiner, kaffemaskiner og kasseapparater.

Hvorfor er det smart?

Disse prissammenligningstjenester er smarte, fordi forbrugere nemmere kan indhente tilbud. I stedet for at skulle finde frem til og kontakte flere virksomheder, kan de bare udfylde én formular og vente på, at virksomhederne kontakter dem. Forbrugerne sparer dermed både tid og penge.

Samtidig er det smart for virksomhederne som får kunder igennem sådan en løsning, fordi de ikke behøver at sætte penge af til deres egen marketingafdeling. De ved, at de får kvalitetsleads igennem disse kanaler, og de skal kun betale for de potentielle kunder, de modtager.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply