Find denne rette hårfjerningsmetode for dig

Find denne rette hårfjerningsmetode for dig

Der er stadig mange kvinder, som vælger at barbere sig med en skraber, og det kan der være mange grunde til, men der findes efterhånden flere hårfjerningsmetoder. Derfor bør du overveje andre metoder, fordi efterhånden er den moderne kvinde mere på farten og har ikke altid tid til at bruge skraberen på benene. Herunder kan

Der er stadig mange kvinder, som vælger at barbere sig med en skraber, og det kan der være mange grunde til, men der findes efterhånden flere hårfjerningsmetoder. Derfor bør du overveje andre metoder, fordi efterhånden er den moderne kvinde mere på farten og har ikke altid tid til at bruge skraberen på benene. Herunder kan du læse nærmere om de forskellige hårfjerningsmetoder, der findes på markedet og forhåbentlig finde den, der passer til dig og din travle hverdag.

De forskellige hårfjerningsmetoder

Voksning
Voksning er en meget gammel hårfjerningsmetode, hvor du smører varm voks ud på det område, hvor hårene skal fjernes. Derefter lægger du en strip henover og rykker til. Det er en gammel metode, men den er mere effektiv end en skraber, fordi du ved denne metode rykker hårene op med roden. Dette betyder, at der går længere tid før, du behøver at bekymre dig om hår på benene igen. Der kan gå op til 6 uger, før du behøver at fjerne hår igen. Ulempen er, at det er en smertefuld metode, men du vil højst sandsynlig vende dig til det efter nogle gange, og dermed vil smerten formindske.

Epilering
En epilator er en maskine, som river hårene ud ved roden via små pincetter. Derved er der mange af de samme fordele ved en epilering, som der er ved brugen af voks. Da håret rives ud med rødderne, så holder resultatet længere end ved en barbering, hvor håret kun bliver skåret over. Der er nogen, der mener at epilering er nemmere end voksning, fordi det er en maskine, du uden problemer kan bruge overalt, også i badet. Derudover så går de fleste på klinikker for at få en voksbehandling, og hvis du anskaffer dig en epilator, så kan du gøre det selv, når du vil. Ulempen er, at dette ligesom voksningen også er en metode, der ikke er helt smertefri.

Vigtigt at huske efter hårfjerning

Hårfjerning kan være hårdt for huden, uanset hvilken metode du vælger. Derfor er det vigtigt, at du husker at smøre huden ind i bodylotion eller aftershave-balsam, da det kan forebygge imod røde knopper og indgroet hår.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel