Her er guiden til, hvilket implantat du skal vælge

Her er guiden til, hvilket implantat du skal vælge

Hvad er forskellen på Motiva og Mentor brystimplantater? Den primære forskel er at Mentor implantater har eksisteret siden 2001 og derfor været på markedet i mange år, så man kender alle risici ved brugen af dette implantat. Motiva implantatet har eksisteret siden 2010, og er derfor stadig nyt på markedet. Der er i dag over

Hvad er forskellen på Motiva og Mentor brystimplantater?

Den primære forskel er at Mentor implantater har eksisteret siden 2001 og derfor været på markedet i mange år, så man kender alle risici ved brugen af dette implantat. Motiva implantatet har eksisteret siden 2010, og er derfor stadig nyt på markedet. Der er i dag over 400.000 kvinder, som har Motiva implantater på verdensplan, og tallet stiger i takt med kendskabet af implantatet. Implantatet giver et mere naturligt look end Mentor implantaterne, da implantatet har en glat overflade og er lavet til at følge brystet naturligt.

Motiva vs. Mentor implantater

Motiva implantater er også det eneste implantat som har en chip, det vil sige man altid ville kunne finde ud af, hvilken type implantat og størrelse man har i, samt hvilken dato som implantatet er blevet lagt ind og af hvilken kirurg. Alle de informationer kan findes blot ved at scanne brystet med en chiplæser.

Når du skal vælge Motiva implantater , får du mulighed for at bestemme både profil og størrelsen på brysterne. Motiver implantaterne fås i størrelser fra 100 ml og helt op til 1050 ml. Derudover skal man tage stilling til om profilen skal være Mini, Demi, Full og Corsé. Det vil sige, at du har mulighed for selv at bestemme, hvor meget du ønsker, at dine bryster skal strutte.

Med Mentor implantater er valget ikke så stort, da du kun skal vælge mellem runde eller dråbeformede.

Pfeiffer Plastikkirurgi har mange års erfaring inden for brystforstørrende operationer med brystimplantater.

Vi laver både brystforstørrende operationer med implantater fra Motiva og Mentor, og vi betragter begge mærker som førende indenfor implantatmarkedet. Begge mærker har en lav risiko af kapseldannelse 5 år efter den brystforstørrende operation.

Derfor får du gratis kapselforsikring i 5 år inkluderet i prisen

Skulle der opstå kapseldannelse, skifter Pfeiffer Plastikkirurgi implantatet ud uden omkostninger. Vi tilbyder derudover en gratis ultralydsundersøgelse efter 10 år. Dette for at sikre, at implantatet stadig er intakt.

Få mindre ar med Minimal Scar Technique

Pfeiffer Plastikkirurgi har vi mulighed for at udføre brystforstørrende operationer med Minimal Scar Hvilket betyder at du vil undgå store ar. Der ligges et mindre snit, ved hjælp af særligt udstyr, og på den måde få et minimalt ar helt ned til 3 cm.  Vi laver kun Minimal Scar ved valg af Motiva implantat.

Klar kommunikation hænger sammen med en tryg og sikker oplevelse.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply