Find fede festartikler til din næste store fest

Find fede festartikler til din næste store fest

Hvad end man skal holde fødselsdagsfest, polterabend, firmafest eller noget helt andet, så kan man hurtigt få brug for nogle sjove festartikler. Festartikler er med til at gøre festen lidt federe og mere underholdende for gæsterne. Man kan blandt andet vælge at føre et tema til festen, hvor man finder pynt, som passer til temaet.

Hvad end man skal holde fødselsdagsfest, polterabend, firmafest eller noget helt andet, så kan man hurtigt få brug for nogle sjove festartikler. Festartikler er med til at gøre festen lidt federe og mere underholdende for gæsterne. Man kan blandt andet vælge at føre et tema til festen, hvor man finder pynt, som passer til temaet. Hvis det for eksempel er en polterabend, kan man finde nogle sjove genstande, som den forlovede kan have på, eller hvis man vil lave lidt sjov med dem. Der er rigtig mange muligheder, og det handler blot om at finde det pynt, som passer til den fest, man holder.

 

2 ideer til sjove festlege

En ting er, at man har de rette festartikler og noget flot pynt til sin fest, men en anden er, at man sørger for den rette underholdning. Selvom man ikke behøves festlege for at skabe en god fest, kan det ofte være en god idé, fordi det altid sætter gang i festen og bringer folk sammen. Der er derfor 2 ideer til sjove festlege her.

  1. Magretheskål. Her deler man deltagerne op i to hold, hvor hvert holdmedlem får lov til at skrive kendisnavne på 3 sedler. Derefter smides alle sedlerne i en skål, hvoraf en fra hvert hold på skift går op og trækker en seddel og skal mime personen, så resten af holdet kan gætte, hvem det er. Det er et sjovt holdspil, som uden tvivl bringer folk lidt tættere, fordi det hele bliver lidt mindre seriøst og bringer en lettere stemning.
  2. Beer Pong. Hvis der er tale om en voksenfest, hvor der er plads til lidt druk, så er beer pong altid en vinder. Det handler om at stille ti kopper med øl i op for hver ende af et bord, og herefter skal hvert hold skiftes med at ramme en ping pong bold i modstanderens kop. Rammer man en af modstanderens kopper, skal modstanderen selv drikke indholdet.
Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel