Få et bedre indeklima med den rette tørretumbler

Få et bedre indeklima med den rette tørretumbler

Det er ikke altid, man tænker over, at ens tørretumbler kan være med til at skabe et dårligt indeklima, men den kan faktisk være afgørende i den henseende. Der er forskellige ting, du skal tage højde for i forhold til, hvilken tørretumbler du kan have i forbindelse med, hvilket rum den står i. Hvis du

Det er ikke altid, man tænker over, at ens tørretumbler kan være med til at skabe et dårligt indeklima, men den kan faktisk være afgørende i den henseende. Der er forskellige ting, du skal tage højde for i forhold til, hvilken tørretumbler du kan have i forbindelse med, hvilket rum den står i. Hvis du oplever problemer med indeklimaet i dit bryggers, badeværelse eller hvor du har din tørretumbler til at stå, kan det være, der er nogle forholdsregler, du skal tage. Eller det kan være, at du bliver nødt til at skaffe dig en ny tørretumbler.

Mulighed for udluftning er et plus

Med kondenstørretumblere er det vigtigt, at du ser på kondenseringsevnen på maskinen, før du køber. Det er nemlig kondenseringsevnen, der angiver mængden af fugt, der bliver afgivet til luften omkring den. Derfor er det en fordel at have et vindue, man kan åbne i rummet, hvor tørretumbleren står. Men da det ikke er alle, der har mulighed for at gøre dette, fordi der muligvis ikke er et vindue i rummet, så er det ikke alle, der kan tage den forholdsregel. I det tilfælde er det derfor vigtigt, at man kigger på at vælge en tørretumbler, der som minimum har mærket A i forbindelse med kondenseringsevnen – især hvis tørretumbleren skal stå i et lille rum uden nogen form for udluftningsmuligheder. Det et meget vigtigt i forhold til at opretholde et sundt indeklima. Hvis du klikker her, kan du se forskellige tørretumbleres mærker i forhold til energiforbrug, kondenseringsevne osv. Du kan også se priser og andre specifikationer, og alle modeller er at finde på markedet lige nu.

Kondenstørretumbleren – den mest udbredte

Fordi kondenstørretumbleren er den mest udbredte type tørretumbler, så er der stor sandsynlighed for, at det også er en kondenstørretumbler, der står i dit hjem. Undersøg hvordan kondenseringsevnen er på maskinen og tag forskellige forholdsregler med hensyn til udluftning, sådan at både maskinen og rummet kan komme af med fugten bedst muligt. Ud over at åbne vinduer kan det for eksempel være en fordel at rykke maskinen lidt ud fra den væg, den står op ad.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel