Find personen for dig direkte på mobilen

Find personen for dig direkte på mobilen

Online dating er blevet en stor ting i den moderne verden. Online dating er nemlig ikke blot noget, du kan foretage på computeren, men også noget du kan gøre direkte fra din mobil. Der findes nemlig et utal af dating apps, som kan hjælpe dig i jagten på personen for dig. En af disse datingapps

Online dating er blevet en stor ting i den moderne verden. Online dating er nemlig ikke blot noget, du kan foretage på computeren, men også noget du kan gøre direkte fra din mobil. Der findes nemlig et utal af dating apps, som kan hjælpe dig i jagten på personen for dig.

En af disse datingapps er appen Tinder. Dette er en app med rigtig mange fordele, som er brugt af et utal af mennesker både i Danmark og i hele verdenen.

En app med mange muligheder

Nogle datingapps henvender sig til et bestemt publikum, men det er ikke tilfældet med Tinder. På Tinder får alle mulighed for at være med. Det gælder også personer af alle aldre. Det eneste krav er, at du skal være fyldt 18 år.

Desuden er Tinder også et sted, hvor du kan finde lige netop det, du har brug for. Du kan finde lige netop det, du leder efter. Der er nemlig både mulighed for at finde noget seriøst, en engangsting og alt derimellem.

Hvordan fungerer Tinder?

Tinder-appen er opbygget på den måde, at den primært fokuserer på billeder. Du uploader billeder af dig selv, når du laver din profil, hvorefter du får mulighed for at skrive en tilhørende profiltekst. Der samme gør alle andre, der tilmelder sig. Derudover har du mulighed for at vælge en afstandsgrænse, altså en grænse for hvor langt væk de personer, du vises, må være. På den måde kan du sikre, at du kun vises personer i nærheden af dig.

Det er ud fra disse få oplysninger, at du får mulighed for at vælge, hvem du gerne vil i kontakt med. Du vælger ved enten at swipe til venstre eller til højre. Swiper du til venstre, siger du nej, og swiper du til højre, siger du ja. Derefter er det bare at vente på, om dem, du har swipet ja til, også swiper ja til dig. Er dette tilfældet, vil I få et match, hvorefter I har mulighed for at skrive samme direkte på appen.

Gennem samtalen på appen får I mulighed for at lære hinanden at kende, hvorved I kan vurdere, om I vil lære hinanden yderligere at kende.

Fordelen ved at vælge hurtigt

På Tinder er hovedfokus som fortalt billederne. Det har faktisk sine fordele. Du får nemlig med det samme mulighed for at vælge, om du er tiltrukket af udseendet på vedkommende eller ej. For selv om mange ofte ikke ønsker at stå ved det, har udseendet betydning. Selv i den virkelige verden er udseendet det første, som vi ser. Dermed er det ikke sagt, at udseendet er alt. Men det er det, du skal skabe dit første håndsindtryk ud fra.

En anden grund, til at det er en fordel at vælge hurtigt, er noget, du sikkert også selv kender fra mange andre situationer i livet. Det er nemlig, at din første indskydelse, som regel passer. Det er den, du skaber din mavefornemmelse ud fra. En mavefornemmelse som det ofte er en fordel at følge.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply