Forbered dig til Black Friday

Forbered dig til Black Friday

Selvom der er godt fem måneder til Black Friday, er det absolut ikke for tidligt at begynde forberedelserne. Den amerikanske højtid er nemlig stadig relativt ny i Danmark, og vi ser sjældent de helt voldsomme tilbud. Hvor et Black Friday-udsalg i USA nemt kan betyde 80-90 % rabat, lægger de danske butikker ofte kun på

Selvom der er godt fem måneder til Black Friday, er det absolut ikke for tidligt at begynde forberedelserne. Den amerikanske højtid er nemlig stadig relativt ny i Danmark, og vi ser sjældent de helt voldsomme tilbud. Hvor et Black Friday-udsalg i USA nemt kan betyde 80-90 % rabat, lægger de danske butikker ofte kun på 20-30 %. Derfor kan du hurtigt bruge rigtig mange penge, hvis du ikke er klar over, hvad du egentlig har brug for.

Begynd på ønskelisten allerede nu

For at undgå impulskøb på selve dagen, er det ene god idé at begynde på din ønskeliste allerede nu. Læg mærke til, hvilke ting du savner i hverdagen. Så får du hurtigt en idé om, hvad du skal købe til november for at forsøde din tilværelse.

Det kan også være, at du finder ud af, at du sagtens kan leve uden et par ting. Når du har tid til at overveje købet i et par måneder, sker det faktisk ofte, at man lader være med at købe det. Det sparer dig for endnu flere penge, og du undgår at fylde huset op med skrammel, du ikke har brug for.

Hvis du vil bruge Black Friday til at få nogle af årets julegaver i hus, skal du også have styr på ønskerne inden dagen. Det er ikke alle, der får sendt ønskesedlen ud allerede i november, så nogle skal du måske bede om en ønskeseddel på forhånd. Til andre ved du måske allerede, hvad du vil købe, så her behøver du ikke en ønskeseddel. Husk dog at være opmærksom på, at varen skal kunne byttes efter jul, hvis du vil undgå at give modtageren en ærgerlig oplevelse.

Spot de gode tilbud

Når det kommer til selve dagen, er det vigtigt, at du er kritisk over for de gode tilbud. Nogle gange er tilbuddene ikke bedre, end hvad du kan finde i januar eller et andet almindeligt udsalg, så overvej, om det er nødvendigt for dig at købe denne her ting til den pris.

Nogle butikker puster også priserne op op til Black Friday, så rabatten ser større ud, end den egentlig er. Derfor er det en god idé at tracke prisen ved en sammenligningstjeneste eller lignede, så du får et indtryk af den faktiske normalpris. Husk også at tjekke prisen i flere butikker, så du ikke overser et godt tilbud.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel