Første gangs krybdyrs ejer?

Første gangs krybdyrs ejer?

Der findes mange former for kæledyr. Nogle har en hund, en kat, en kanin eller en hamster, men nogle går også op i at have krybdyr som kæledyr. Disse kæledyr er måske ikke de kæledyr, som man ’pusse-nusser’ med, men mange er alligevel fascineret af dem. Ligesom med alle andre kæledyr, kræver dette også at

Der findes mange former for kæledyr. Nogle har en hund, en kat, en kanin eller en hamster, men nogle går også op i at have krybdyr som kæledyr. Disse kæledyr er måske ikke de kæledyr, som man ’pusse-nusser’ med, men mange er alligevel fascineret af dem. Ligesom med alle andre kæledyr, kræver dette også at have nogle remedier for, at ens krybdyr har et sted at bo, så de kan få en god tilværelse. Hvis det er første gang, du skal have et krybdyr og er lidt usikker på, om du har husket al ting, kommer der her nogle få fifs til, hvad der er godt at have.

Foder

Ligesom os mennesker og andre levende væsener på den her jord, har krybdyr selvfølgelig også brug for at få noget at spise, så de kan overleve. Derfor kan det være en god idé at sætte dig ind i hvilket slags foder, dit specifikke krybdyr spiser normalt. Nogle krybdyr spiser en slags tørfoder, nogle spiser andre smådyr, og nogle krybdyr spiser insekter såsom fårekyllinger.

Mange krybdyr finder god næring i fårekyllinger, og det at fårekyllingerne lever, giver også krybdyret muligheden for et mere naturligt habitat.

Fårekyllinger er ofte kendt for deres syngen, og forskellige slags fårekyllinger synger med forskellig intensitet. Derfor kan det både være en smagspræference og intensiteten af lyd, der afgør hvilken af de fire slags fårekyllinger, som du vælger at købe.

Levested

Mange krybdyr er vant til at leve varme steder, og dette kan godt betyde, at der skal lidt mere til for at etablere et sted, hvor de kan bo i dit hjem. Det kan være essentielt at købe et terrarie og et varmesystem, så krybdyret bedst muligt har det godt, og lever i et klima, som det ville gøre ude i naturen. Derudover har nogle krybdyr også behov for UVB eller UVA belysning, som også kan etableres i terrariet.

Andet tilbehør til dit krybdyr

For at gøre krybdyrets levested endnu mere naturtro, kan det være en god idé at købe ekstra tilbehør til terrariet. Det kan for eksempel være en god idé at købe et slags bundlags materiale for at gøre bostedet mere naturtro. Derudover har krybdyr normalt ofte gemmesteder, hvor de kan søge ly og sikkerhed, hvilket derfor også kan være en god idé at indsætte i terrariet. Sidst men ikke mindst, så kan det være relevant at købe nogle naturtro planter.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply