Har du brug for et friår? Hvad så med et år på en efterskole?

Har du brug for et friår? Hvad så med et år på en efterskole?

Er du efterhånden ved at være træt af at gå i skole, og har du behov for, at der sker noget nyt i din hverdag, så du igen kan blive motiveret til det faglige? Så kan det være, at du skal gøre ligesom en stor del af de mange andre unge mennesker her i landet

Er du efterhånden ved at være træt af at gå i skole, og har du behov for, at der sker noget nyt i din hverdag, så du igen kan blive motiveret til det faglige? Så kan det være, at du skal gøre ligesom en stor del af de mange andre unge mennesker her i landet – tage på en spændende og udfordrende efterskole. På en efterskole vil du få dig oplevelser for livet, og du kan derfor være sikker på, at du får det afbræk fra den normale dagligdag, du er på udkig efter. Det kan du læse mere om her.

 

Et år på efterskole

Der er mange fordele ved at tage et år eller to på en efterskole. For det første får man en pause fra den normale hverdag og den almindelige skolegang, idet man pludselig kastes ind i nogle helt andre rammer, som man for en stund skal indordne sig efter. Det betyder, at man motiveres til at gøre noget andet, og det er netop den energi, der kan bruges, når det kommer til skolegangen, der finder sted på en efterskole. Derudover kombineres det faglige med det sociale, og fællesskab og sammenhold er således noget, du ikke kan være foruden på en efterskole. Du vil derfor opleve at få venner for livet.

 

Fokus på kreativitet

Lyder det som noget for dig? Så kan det være, at du bør tage et kig på en efterskole i Odense på Fyn, hvor der er stor fokus på det at være en fri fagskole med opmærksomhed på håndværk, kunst og design. Så er du god til at bruge dine hænder, og fascineres du af den kreative verden, så kan denne efterskole være den helt rette for dig. Her vil du opleve en udvikling for livet i Odense på Fyn.

 

 

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel