Uddel visitkort til kunderne

Uddel visitkort til kunderne

Med den teknologiske udvikling, hvor alt nu om dage er digitalt, er det nemt at finde et telefonnummer på din virksomhed eller en mail til kontorets ansatte. Der kan dog opstå situationer, hvor et fysisk stykke papir med kontaktoplysninger er rart at have enten i pungen eller i handskerummet i bilen. Et stykke papir er

Med den teknologiske udvikling, hvor alt nu om dage er digitalt, er det nemt at finde et telefonnummer på din virksomhed eller en mail til kontorets ansatte. Der kan dog opstå situationer, hvor et fysisk stykke papir med kontaktoplysninger er rart at have enten i pungen eller i handskerummet i bilen. Et stykke papir er dog ikke nær så holdbart som et visitkort. Lav dig nogle visitkort, som du hurtigt og nemt kan give til dine kunder. Med en god betjening gemmer de forhåbentlig visitkortet og har kontaktoplysninger tæt ved hånden til en anden god gang, hvor de netop får brug for din hjælp igen.

Visitkortholder

Du skal først og fremmest få designet nogle visitkort, der afspejler hvem din virksomhed er, men også dig selv. Når du har fået visitkortene hjem, skal de selvfølgelig også præsenteres på en ordentlig måde. Du kan finde mange forskellige visitkortholdere, som kan hjælpe dig med en pæn præsentation.
Her kan du se, hvilke forskellige holdere, du kan finde på markedet:

  • Holder med låg
  • Tværformat
  • Højformat
  • Ruminddeling

Visitkortholdere med låg kan du opsætte både inden- og udendørs.
Holderne til dine visitkort kan du både få i både tvær og højformat. Du kan altså lave dit design, som du ønsker.
Du kan også få visitkortholdere, der har ruminddeling. Det er altså muligt, hvis dine kollegaer også ønsker at få sine visitkort præsenteret til kunder, at de kan stå samlet, så det er nemt og hurtigt at få flere visitkort på samme tid.

Online bestilling

Uanset hvilken holder, du vælger til dine visitkort, kan du undersøge markedet, inden du laver en bestilling. Du kan finde din inspiration her og udvælge den helt rette måde til at præsentere og uddele dine visitkort til dine kunder. Lav en online bestilling i den frokostpause, og du kan nemt og hurtigt få det leveret uden videre spekulationer.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel