Har I lige fået barn? – Læs med her

Har I lige fået barn? – Læs med her

En af livets største lykkelige begivenheder er at få et barn. Første gang man møder det lille søde væsen man har skabt, så er det kærlighed ved første blik. Der er dog mange ting man skal tage stilling til, når man byder et nyt familiemedlem velkommen. En af de ting er udstyr. I har nok

En af livets største lykkelige begivenheder er at få et barn. Første gang man møder det lille søde væsen man har skabt, så er det kærlighed ved første blik. Der er dog mange ting man skal tage stilling til, når man byder et nyt familiemedlem velkommen. En af de ting er udstyr. I har nok allerede styr på barnevognen, tøjet og diverse legesager. Men har I overvejet en vikle? Hvis ikke, så kommer der her lidt om vikle til baby.

Hvad er en vikle?

Vikle til baby er stort stykke stof, som du vikler rundt om din krop og barnet. Næsten som en bæresele, bare i stof. En vikle kan både fås i elastisk stof og ikke elastisk. Der findes flere forskellige modeller af vikler til babyer. I kan få en strækvikle, der er lavet af bomuld, hvor der er stræk på den korte led. Det betyder, at man bare skal binde viklen og putte barnet i. Den er samtidig nem at binde og sidder tæt på kroppen. Den kan bære op til 10 kg. Der findes også en fast vikle, som er kraftigere i stoffet og ikke strækker. En fastvikle er lidt mere kompliceret end en strækvikle. Fordelen ved en fast vikle er at den kan bære op til 20 kg.

Hvorfor vælge en vikle?

Der er mange fordele ved at vælge vikle til baby. Kropskontakt er rigtig vigtigt for babyen, samt nærkontakt. Derfor er en vikle ideel for jer, der gerne vil have tæt kontakt med jeres baby. Lyden af jeres hjerterytme og åndedrag, er faktisk også med til at berolige babyen. Når babyen er i en vikle, får den en tryg og varm fornemmelse, som da den lå i mors mave. Så hvis i lige er blevet forældre, er det en god ide at anskaffe sig en vikle, eftersom det beroliger babyen og skaber kropskontakt.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply