Et unikt virksomhedskoncept kan skabe stor forretning

Et unikt virksomhedskoncept kan skabe stor forretning

Det er svært at være unik indenfor business i dag, da det føles som om, at alle de gode ideer allerede er ført ud i verdenen. Det hele handler dog om perspektiv – en gammel ide kan virke ny fra den rigtige vinkel og med den gode branding. Hvad er et virksomhedskoncept? Et virksomhedskoncept er

Det er svært at være unik indenfor business i dag, da det føles som om, at alle de gode ideer allerede er ført ud i verdenen.

Det hele handler dog om perspektiv – en gammel ide kan virke ny fra den rigtige vinkel og med den gode branding.

Hvad er et virksomhedskoncept?

Et virksomhedskoncept er den unikke branding af ens virksomhed. Dette kan fx ses i forbindelse med en virksomheds interne kultur som fx google er kendt for. Det kan også være kombinationen af forskellige typer servicer og hvordan denne brandes – fx Drewsens.

Den sjove kombination af mad og købsoplevelser i en og samme bygning

Shoppingcentre har siden deres oprindelse inkorporeret mad i deres bygninger. Kunden har rig mulighed for at spise, mens de shopper, hvilket holder dem i bygningen i længere tid og øger chancen for, at de køber mere, end hvad de kom efter.

Det unikke som Drewsens gør er, at de iscenesætter deres virksomhed som en speciel oplevelse. Det er ikke et shoppingcenter, men en butik og spisehus i et. De kombinerer moderne madlavning med special og high-end varer.

Derved fremhæver de virksomheden gennem deres branding til en mere enestående og fin oplevelse, end at tage i et shoppingcenter eller spise i Ikea.

De fremhæver sig selv som noget unikt gennem deres branding, og dette er grunden til, at drewsens – b&o eksperter bliver set som en oplevelse og ikke en tur i shoppingcenteret.

Ved at have en unik tilgang og branding, kan din virksomhed vække opsigt og interesse

Meningen med dette stykke tekst er at fremhæve, at du ikke behøver at have en hel ny og unik ide for at være succesfuld.

Det der skaber mest interesse er, hvis du gør tilgangen til denne ide unik hvilket kan gøres gennem branding og sammensætningen af de rigtige elementer.

Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply