Hvilke bivirkninger er der ved alkohol?

Hvilke bivirkninger er der ved alkohol?

Dette indhold er sponsoreret Alkohol kan være et fantastisk rusmiddel, som kan være med til at skabe en fantastisk fest og en mere afslappet stemning, hvor man kan have det sjovt og udtrykke sig mere åbent end man tør i ædru tilstand. Der er dog ikke nogen tvivl om, at alkohol også hurtigt kan blive

Dette indhold er sponsoreret

Alkohol kan være et fantastisk rusmiddel, som kan være med til at skabe en fantastisk fest og en mere afslappet stemning, hvor man kan have det sjovt og udtrykke sig mere åbent end man tør i ædru tilstand. Der er dog ikke nogen tvivl om, at alkohol også hurtigt kan blive skadeligt og farligt, hvis det indtages i for store mængder eller for ofte. Læs videre for mere info om hvad bivirkningerne er ved alkohol.

Søg hjælp, hvis du har et misbrug

Hvis du har et misbrug af alkohol eller bare er i tvivl om du har et misbrug, så søg hjælp med det samme. Der findes mange gode muligheder for alkoholbehandling eller rådgivning her i Danmark og står du i en situation med misbrug, så er der altid bedre at få søgt hjælp hurtigst muligt end ikke. I Danmark har alle nemlig ret til at få hjælp med deres misbrug gratis og denne hjælp kan ende med at være altafgørende for din livskvalitet.

Hvilke bivirkninger er der ved alkohol?

En bivirkning ved alkohol som alle kender til, er den hovedpine man oplever dagen efter at have drukket, som vi i daglig tale typisk kalder for tømmermænd. Denne form for bivirkning skyldes flere forskellige ting, men primært de giftvirkninger, som opstår når kroppen nedbryder alkoholen i kroppen. Derudover kommer det også af den udtørring af kroppen der opstår efter indtagelsen af alkohol. Tobaksrøg og mangel på søvn kan også være nogle af grundene til tømmermænd.

De fleste har dog oplevet tømmermænd igen og igen, og det er i sig selv heller ikke så slem en bivirkning. Tværtimod kan man sige, at det er et tegn på at kroppen ikke er vant til at håndtere alkohol. Der er dog ikke nogen tvivl om, at alkohol kan have meget mere alvorlige bivirkninger end tømmermænd. Alkohol kan nemlig føre til fysiske, psykiske og sociale skader, som kan være meget alvorlige. Disse skader vil komme af at man indtager for meget alkohol og over for lang tid.

Det kan nedsætte din evne til at udføre dine daglige opgaver, at udføre din rolle i din familie og generelt nedsætte din livskvalitet. Derudover kan det også skade alle kroppens organer og det kan derfor være meget forskelligt fra person til person hvordan alkoholen påvirker kroppen. Derudover kan det også give psykiske problemer som f.eks. konstant udmattelse eller andre. Et moderat indtag af alkohol er fint, men et for stort indtag kan være meget skadeligt for dit velbefindende.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply