Hvorfor skal jeg flytte til Brande?

Hvorfor skal jeg flytte til Brande?

Brande er en lille by i Midtjylland, der huser ca. 7.394 indbyggere. Placeret centralt i Jylland, er du kun 12 km sydvest for Ejstrupholm, 14 km nordvest for Give, 26 km syd for Herning og 26 km syd for Ikast. Har du således familie eller venner i området, kan du nemt og hurtigt komme forbi

Brande er en lille by i Midtjylland, der huser ca. 7.394 indbyggere. Placeret centralt i Jylland, er du kun 12 km sydvest for Ejstrupholm, 14 km nordvest for Give, 26 km syd for Herning og 26 km syd for Ikast. Har du således familie eller venner i området, kan du nemt og hurtigt komme forbi og besøge dem – både med offentlig transport og med motorvejsnettet, der ligger lige udenfor byen. Så læs med her og bliv meget klogere på, hvordan det er at flytte til Brande.

Oplev Brandes smukke natur

Foretrækker du at bo et sted, hvor du kan nyde en masse natur i din fritid? Så er Brande et rigtig godt valg. Her er der nemlig en masse smuk natur, som du kan blive beriget med på ethvert tidspunkt på døgnet. For eksempel løber Brande Å gennem byen, og 3 km nordvest for midtbyen udmunder den i Skjern Å. Kører du lidt vest for byen, kan du gå en tur i Brandlund bakker, og 5 km nord for byen starter et større område med hede, som også er et helt unikt syn. Er er altså rig mulighed for gå- og løbeture uanset, om det er i dit eget selskab eller i selskab med en hund eller god ven.

Bliv beriget med en masse kultur

Af seværdigheder i Brande er Brande Museum væsentlig at nævne. Det er et historisk egnsmuseum, der udstiller stenalderkultur og tekstilproduktion. Du kan dog også opleve en masse kunst i byen, idet man i 1968 besluttede at sætte en række kunstnere til at male farvestrålende gavlmalerier på byens mange husgavle. Og sidst, men ikke mindst, afholder byen hvert år en StreetArt Festival, hvor der kommer professionelle kunstnere til, der maler helt spektakulære vægmalerier. Så selvom Brande er en lille by, er der altså meget at opleve.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply