Hvornår vil et implantat med krone være nødvendigt?

Hvornår vil et implantat med krone være nødvendigt?

Der kan være flere grunde til, at man bør kigge i retning af tandimplantater. Derfor er der også mange, der er i tvivl om, hvorvidt det er den rette beslutning for dem. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et implantat med krone, kan det ikke udelukkes. Det skyldes naturligvis, at der er

Der kan være flere grunde til, at man bør kigge i retning af tandimplantater. Derfor er der også mange, der er i tvivl om, hvorvidt det er den rette beslutning for dem. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et implantat med krone, kan det ikke udelukkes.

Det skyldes naturligvis, at der er mange årsager til, at folk ender med at få et implantat med krone. Der er en række situationer, hvor det kan være en god løsning, men er du i tvivl om, hvorvidt det er tilfældet for dig, bør du naturligvis kontakte en tandlæge.

Har du mistet en tand?

Det er vigtigt at slå fast, at der kan være mange grunde til, at du beslutter dig for, at du skal have et implantat. I mange tilfælde skyldes det dog, at man har mistet en tand, og man derfor et hul i tandrækken, som man gerne vil have fyldt ud.

Et implantat med krone er her den bedste løsning, da det nærmest er svarende til, at du får en helt ny tand. Derfor er det naturligvis også den løsning, der vælges af de fleste, hvis de har mistet en tand. Har man mistet mange af sine tænder, er der andre løsninger, der er bedre.

Vil du have skiftet løstsiddende tænder?

Det vil ikke blot være i tilfælde af, at du har mistet en tand, du gerne vil have erstattet, at du kan tage et kig på et implantat med krone. Det vil også være værd at gøre, hvis du har en eller flere løstsiddende tænder, som du gerne vil have skiftet ud.

I denne forbindelse er det en meget almindelig fremgangsmåde, at man først fjerner de løse tænder, for derefter at sætte et implantat ind. Ovenpå dette implantat placeres en krone, som får det til at ligne en ægte tand.

En løsning, der bruges af mange

Har du i længe gjort dig tanker om at få et implantat med krone, bør du ikke tro, at du er ene om dette. Tværtimod er det noget, som rigtig mange danskere får lavet, hvis de enten mister en tand eller har en tand, der sidder meget løst.

Netop det faktum, at det faktisk er noget, som rigtig mange ender med at få lavet, kommer som en stor overraskelse for mange. Det hænger sammen med, at det kan være svært at spotte det, hvorfor man i mange tilfælde slet ikke er klar over det.

Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply