Klistermærkers funktion i vores samfund

Klistermærkers funktion i vores samfund

Klistermærker er ikke kun de små glimtende og farverige mærker, som børn samler på eller klistrer overalt i deres værelser – og også alle andre steder. Klistermærker har faktisk en reel funktion i vores samfund, og de er faktisk i mange tilfælde decideret nødvendige, da de kommer med vigtig information til os. Der findes forskellige

Klistermærker er ikke kun de små glimtende og farverige mærker, som børn samler på eller klistrer overalt i deres værelser – og også alle andre steder. Klistermærker har faktisk en reel funktion i vores samfund, og de er faktisk i mange tilfælde decideret nødvendige, da de kommer med vigtig information til os. Der findes forskellige klistermærker, som hver især har deres formål. Her har vi samlet en lille oversigt over de klistermærker, som vi benytter i vores samfund i dag.

Testermærker

Testermærker er mærker, som du oftest ser i blandt andet Matas eller Normal på produkter, som man kan teste inden køb. Det kan være parfume, makeup, creme eller lignende. Testermærker er vigtige, fordi de på den ene side fortæller forbrugeren at denne vare kan testes og den anden side også fortæller, at dette specifikke produkt ikke er til salg.

Plomberingsmærker

Plomberingsmærker er mærker, som du blandt andet ser på makeup, cremer og parfume, kasser med mobiltelefoner, tablets og computere og meget andet. Plomberingsmærker er nemlig de mærker, der benyttes til at sikre at vareprøver ikke bliver åbnet eller til at vise, om der har fundet uautoriseret reparation sted. Disse mærker er generelt meget vigtige, fordi de bidrager til at forbrugere og forhandleren kan se, om et produkt, som bliver returneret, har været åbnet og brugt. Et ubrugt plomberingsmærke viser nemlig, at produktet ikke har været i brug og derfor kan returneres uden værdiforringelse.

Advarselsmærker

Advarselsmærker er – som navnet også antyder – mærker, som indeholder en form for advarsel. Det kan være en praktisk advarsel eller en sikkerhedsmæssige advarsel, som fortæller brugeren, at der er noget, man ikke må enten fordi det ikke er tilladt eller fordi det kan være farligt.

Logomærker

Logomærker siger lidt sig selv, men det er mærker med en virksomheds logo og evt. relevante kontaktoplysninger på. De bliver ofte brugt til branding af virksomheden eller produkter på en unik og personlig måde.

Der findes mange flere klistermærker, som vi alle sammen ser i vores hverdag, og de har en reel funktion. Hvis du står og mangler klistermærker til din virksomhed, så kan du med fordel kontakte Billesbølle. De kan lave alle slags klistermærker i alle farver, størrelser og former, så du kan få klistermærker, der passer perfekt til din virksomhed og dine produkter.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply