Køge er Danmarks hyggeligste handelsby

Køge er Danmarks hyggeligste handelsby

Køge by er en levende og aktiv by og er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby! Der er mange forskellige ting at se og opleve i Køge og for enhver smag. Byen huser blandt andet mange spændende og fascinerende museer. Heriblandt Køge Maritime Modelbyggerlaug, som er en udstilling der omhandler modelskibe. Byen har derudover også

Køge by er en levende og aktiv by og er blevet kåret til Danmarks hyggeligste handelsby! Der er mange forskellige ting at se og opleve i Køge og for enhver smag. Byen huser blandt andet mange spændende og fascinerende museer. Heriblandt Køge Maritime Modelbyggerlaug, som er en udstilling der omhandler modelskibe. Byen har derudover også et lokalhistorisk museum og Køge Museum om vikingetiden. Det i den grad også værd, at besøge Kjøge Mini By. Her er der nemlig blevet opført en historisk korrekt udgave af Køge by, som den så ud i år 1865 blot i størrelsesforholdet 1:10. Dette er dog kun få af mange – listen over seværdigheder i Køge er lang og du kan læse mere om byen her.

I ét med naturen i Køge

Byen er omgivet at fredfyldt og idyllisk natur, som er oplagt til vandre- og løbeture. Derudover er Køge også en by der gør brug af naturen. Her findes mange outdoor aktiviteter såsom kanoudlejning gennem Køge Å til parret eller familien. Også Køge Bugt med dens brede sandstrande er populær. Sidst men ikke mindst kan du tage et smut til Kimmerlev Sø, som er beliggende i et skønt naturområde – her er der også en bro til de der ønsker en frisk dukkert eller som har medbragt fiskestangen.

Køge for legebørnene

Køge by byder på meget for de små. Det skal nok blive et hit at tage en tur i Køge Svømmeland. Svømmelandet byder på ubegrænset tid i den flotte svømmehal, mange forskellige bassiner, saunaer, vand-rutschebane, klatrevæg, vipper, café, motionscenter og dejlige omgivelser i det arkitektonisk flotte svømmeland. Udover det store badeland har Køge mange outdoor aktiviteter for børn og der findes også et utal af legepladser rundt i byen. Sidst men ikke mindst plejer minigolf også at være et sikkert hit hos både store som små. Det kan spilles på Køge og Vallø Camping.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply