Kviklån kan afhjælpe din privatøkonomi

Kviklån kan afhjælpe din privatøkonomi

Er din vaskemaskine stået af eller har du oplevet andre uforudsete udgifter, der ikke gør det nemt at få betalt huslejen, så kan et kviklån være en kærkommen hjælp. Der findes mange forskellige navne for et kviklån – hurtiglån, minilån eller noget helt tredje. Det kan være vanskeligt at finde rundt i, men det vigtigste

Er din vaskemaskine stået af eller har du oplevet andre uforudsete udgifter, der ikke gør det nemt at få betalt huslejen, så kan et kviklån være en kærkommen hjælp. Der findes mange forskellige navne for et kviklån – hurtiglån, minilån eller noget helt tredje. Det kan være vanskeligt at finde rundt i, men det vigtigste er, at du blot ved, hvad dine ønsker og behov er. Som navnet antyder, er et kviklån, et lån du kan tilkomme hurtigt, hvilket kan afhjælpe din privatøkonomi i forskellige situationer.

To slags kviklån

Der findes to kategorier af kviklån – det faste lån og kreditløsningen.
Det faste lån er kendetegnet ved, at det tilpasses dit behov. Når du ansøger om et lån på et ønsket beløb med en ønsket afbetalingsperiode bliver dine låneomkostninger og størrelsen af dit månedlige afdrag taget i betragtning. Det vil altså sige, at dine behov gennem et fast kviklån, bliver som kategorien udtrykker, en fast aftale mellem dig og udbyderen. Fordelen er, at du har helt styr på, hvor mange penge, lånet har kostet dig.
Kreditløsningens kendetegn skal ses på den måde, som også navnet antyder. Der er tilknyttet en konto til det kreditkort, du vil få tilsendt af udbyderen. Kortet fungerer som et almindeligt kreditkort, så længe du har penge på kortet – svarende til det beløb, du har ønsket at tage et kviklån på. Modsat det faste lån så har kreditløsningen ingen fastsat afbetalingsperiode. Fordelen ved dette lån er, at du løbende kan hæve penge i dit ejet tempo. Mærk efter hvad dit og din økonomis behov er, og vælg dernæst det rette kviklån.

Ansøg om kviklån

Inden du kan optage et kviklån, er der forskellige trin, du skal gennemgå.
De tre trin er:

  1. Ansøg
  2. Kreditvurdering
  3. Tilbud

Først og fremmest skal du vurdere dine behov og finde frem til det lån, der opfylder de krav. Dernæst er det blot at ansøge om, hvor mange penge du ønsker, men også over hvor lang tid, du har til hensigt at få betalt tilbage. Næste skridt i processen ligger hos udbyderne, der foretager en kreditvurdering af dig og dine evner til at kunne tilbagebetale. Det sidste trin indeholder et tilbud fra udbyderen, når din ansøgning er godkendt og din kreditvurdering er gennemført. Det er her vigtigt, at du overvejer tilbuddet nøje. Læs her og ansøg om et kviklån, der kan afhjælpe din privatøkonomi.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel