3 klassiske jakketrends i 2018

3 klassiske jakketrends i 2018

Selvom solen i øjeblikket bager fra en skyfri himmel, kan vi ikke løbe fra, at den danske sommer er uforudsigelig. Vejret kan skifte fra den ene dag til den anden, og pludselig er det koldt. Derfor er det vigtigt at være forberedt med en god jakke, som hverken er for varm eller for kold. Her

Selvom solen i øjeblikket bager fra en skyfri himmel, kan vi ikke løbe fra, at den danske sommer er uforudsigelig. Vejret kan skifte fra den ene dag til den anden, og pludselig er det koldt. Derfor er det vigtigt at være forberedt med en god jakke, som hverken er for varm eller for kold.

Her giver vi dig tre bud på jakketrends i 2018, som kan bruges til både hverdag og fest.

Den klassiske bomberjakke

Bomberjakken er måske den mest klassiske af alle jakker, og den er meget alsidig. Grundlæggende er det dog en af de mere friske jakker, som især gør sig godt sammen med jeans og sneakers. Hvis resten af dit outfit er nedtonet, er en fyldig og skarpt skåret bomberjakke med mønster det perfekte match.

Vælg gerne en frisk farve, som er sommerlig og gør sig godt i solskin. På den måde virker jakken mindre tung, og den matcher de flestes sommergarderobe.

Den udødelige trenchcoat

Trenchcoats er aldrig helt gået af mode, og i år ses de meget i gadebilledet. Mange har nytænk den klassiske jakke, så den i dag er mere enkel og elegant. Og selvom den klassiske brune farve stadig ses, vinder jakken især frem i sort. Så kan jakken bæres med stort set alt, og den fungerer især godt med jeans i en lysere farve.

Vælger du denne jakketype her til sommer, skal du selvfølgelig gå efter en tynd udgave, så det ikke bliver en vinterjakke. Heldigvis er der mere og mere gang i udviklingen af løse modeller, som er perfekte til sommeren.

En standardparka til hverdagsbrug

Parkajakken er en anden udødelig klassiker, som altid kan bruges. En parkajakke gør ikke meget væsen af sig, så det er ikke den, der sætter prikken over i’et på dit outfit. Til gengæld kan den bruges til stort set alt og er meget praktisk. Hvis du er meget ude i løbet af dagen og cykler rundt, er en parka især praktisk. Den holder den værste kulde væk, uden at blive for varm og tætsiddende. Parkajakken er kort sagt en praktisk allround-jakke, som er god til hverdag og også kan bruges til fest.

Har du allerede nogle af disse jakker i skabet? Eller er det måske tid til at forny garderoben? Uanset hvad kan du i hvert fald ikke ramme skævt med disse tre jakker, som aldrig helt går af mode. Vælg gerne et par jakker med forskellige snit og mønstre, når du sammensætter din garderobe. Så har du lidt til enhver lejlighed.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel