Lad kreativiteten få frit løb – også til hverdag

Lad kreativiteten få frit løb – også til hverdag

Hvornår er det egentlig sidste gang, at du har sat dig ned og været kreativ? Hvornår har du sidst frigjort dig selv fra de mange skærme i hverdagen og fordybet dig i et projekt, der kun kræver din egen store koncentration og en smule kreativitet? For nogle voksne mennesker kan det godt være en smule

Hvornår er det egentlig sidste gang, at du har sat dig ned og været kreativ? Hvornår har du sidst frigjort dig selv fra de mange skærme i hverdagen og fordybet dig i et projekt, der kun kræver din egen store koncentration og en smule kreativitet?

For nogle voksne mennesker kan det godt være en smule provokerende at få at vide, at de skal prioritere de kreative udfordringer i hverdagen. Måske fordi de har en opfattelse af, at kreativitet og fordybelse i kreative produkter mest er noget, der hører barndommen til.

Kreativitet i mange forskellige former

Men faktum er blot, at kreativitet kan komme i mange forskellige former – der er således ikke én enkelt måde at bruge dette på. For nogle kræver det blot en smule printerpapir og nogle tuscher, mens andre har brug for endnu flere materialer. Men det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når de kreative tanker skal føres ud i verden.

Tænk blot tilbage på sidste gang, at du har udført et kreativt projekt. Havde du mange materialer, kunne du udtrykke dig frit, og hvad fik du egentlig ud af den store fordybelse? Mange vil nok beskrive, hvordan det at være kreativ var en positiv oplevelse for dem.

At være kreativ når man er voksen

Det er disse positive oplevelser, som man i høj kan få stor glæde af, når man bliver voksen. For voksenlivet er fyldt op med stress og jag og hverdagens mange opgaver og forpligtelser. Så når der skal tages en pause fra alle disse, kan kreativiteten være den rigtige løsning.

Når du sætter dig ned nu og forsøger dig på at være kreativ – uanset i hvilken form dette er, så vil du måske syntes, at det er en smule fjollet. Men husk så blot på, at kreativitet ikke handler om det endelige produkt men om selve processen.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply