Lær russisk

Lær russisk

Der er utallige grunde til, hvorfor man skal lære russisk. For det første er der rigtig mange mennesker, der snakker russisk. Faktisk hele 260 millioner. For det andet bliver Rusland en større og større supermagt. Der bliver handlet meget med Rusland, og det er derfor meget aktuelt at kunne russisk, hvis man vil skyde genvej

Der er utallige grunde til, hvorfor man skal lære russisk. For det første er der rigtig mange mennesker, der snakker russisk. Faktisk hele 260 millioner. For det andet bliver Rusland en større og større supermagt. Der bliver handlet meget med Rusland, og det er derfor meget aktuelt at kunne russisk, hvis man vil skyde genvej op ad rangstien i et firma for eksempel. Er man meget sproginteresseret er russisk et godt sprog at tage fat i, da det er det mest indflydelsesrige af de slaviske sprog, men stadig har meget tilfælles med de andre. Derfor har man nemmere ved at lære de øvrige slaviske sprog, hvis først man har fået taget hul på russisk.

 

Find en russisk lærer

Hvis man gerne vil lære russisk, ja ethvert sprog sådan set, er det klart bedst at finde en lærer, der har det pågældende sprog som modersmål. Så vil man lære russisk: find en russisk lærer. Det vil man få meget mere ud af, end hvis man lærer sproget af en, der blot har lært sig selv sproget. Det vil man fordi, at man, når man har et sprog som modersmål, kender mange flere idiomer og meget mere slang. Lærer man det, vil man blive opfattet som en langt mere flydende taler, når man engang skal stå og fremlægge noget for sit firma eller lignende.

 

Job i USA

Hvis man har drømt om at flytte til USA, er det, at man kan russisk, den perfekte grund til at føre drømmen igennem. I Amerika er folk, der kan oversætte fra russisk til engelsk nemlig meget eftertragtede. Især nu er det relevant, når der foregår så meget mellem de to supermagter. Er man i forvejen beskæftiget inden for den politiske sektor, giver det kun endnu mere mening.

 

Læs de store værker på originalsproget

Er man meget interesseret i litteraturhistorie, vil det måske også give mening at lære russisk for at kunne læse de russiske litteraturgiganters værker. Hvis Tolstoj, Dostojevskij og Gogol er godt, når det er oversat, må det da være endnu bedre at læse deres værker på det sprog, de rent faktisk udfoldede sig på, ikke sandt?

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel