Lyt til din krop, når du går på arbejde

Lyt til din krop, når du går på arbejde

Din krop skal kunne holde til at arbejde i mange år, så det er vigtigt, at du passer godt på den og lytter til den. Måske dit arbejde ikke består af en masse fysisk arbejde, men det betyder ikke, at du ikke kan få skader og skal passe på dig selv. Pas på dine øjne

Din krop skal kunne holde til at arbejde i mange år, så det er vigtigt, at du passer godt på den og lytter til den. Måske dit arbejde ikke består af en masse fysisk arbejde, men det betyder ikke, at du ikke kan få skader og skal passe på dig selv.

Pas på dine øjne

Hvis du har et arbejde, hvor du bruger mange timer foran en computer, er det vigtigt, at du passer på dine øjne. Det kan godt blive meget anstrengende for øjnene i længden, og det kan resultere i ondt i hovedet. Derfor bør du overveje, om du f.eks. har brug

for briller eller kontaktlinser.

Pas på din krop

Selvfølgelig skal du også passe på resten af din krop. Det er den, der skal bære dig resten af dit liv. Du må ikke slide unødvendigt på den. Tænk over hvordan du går eller står, når du arbejder. Nogle positioner er mere tilbøjelige til at give dig rygskader, ondt i nakken eller lign.

Pas på det mentale

Lige så vigtigt det er med din fysisk, lige så vigtigt er det at fokusere på det mentale og psykiske. Hvis ikke du giver dig selv lov til at holde pauser og puste ud, kan du ende ud med at blive stresset og presset. Det vil gøre, at du i værste tilfælde slet ikke kan overskue dit arbejde længere. Derfor er det vigtigt, at du nogle gange giver dig selv lov til lige at trække dig. Det betyder ikke, at du skal tage hele fridage, men hvis du sidder midt i en opgave, der bliver mere og mere frustrerende, så tag fem minutter, hvor du fokuserer på noget andet mindre vigtigt som at fylde nyt papir i printeren. Desuden er det vigtigt at tale med nogen, hvis tingene driller.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply