Overvejer din familie at flytte til Jylland? Læs med her

Overvejer din familie at flytte til Jylland? Læs med her

‘At flytte er for langt de fleste en stor beslunting, selv hvis der blot er tale om at flytte til en by tæt på. Dette skyldes at de faste rammer vi er vant til bliver ændret, og vi skal nu tilpasse os en helt ny hverdag et andet sted. Af denne grund kan det være

‘At flytte er for langt de fleste en stor beslunting, selv hvis der blot er tale om at flytte til en by tæt på. Dette skyldes at de faste rammer vi er vant til bliver ændret, og vi skal nu tilpasse os en helt ny hverdag et andet sted.

Af denne grund kan det være ekstra svært at flytte langt væk. Årsagen er ofte at det kan være skræmmende at forlade venner, familier og andre bekendte, til fordel for et ukendt sted med ukendte mennesker. Særligt hvis I er en familie kan det være svært, idet mange mennesker skal være villige til at kaste sig ud i et helt nyt spændende projekt. Overvejer din familie også at rive teltpælene op, og flytte fra Sjælland til Jylland, kan du med fordel læse med her.

Sørg for at tage højde for de andre i familien

Det første som er vigtigt inden I tager beslutningen, er at du sørger for at alle føler sig hørt. Særligt børn og unge i familien kan nemlig være skræmte ved tanken om at skulle forlade deres skole og alle deres venner. Her er det vigtigt at du sørger for at dine børn forstår at de også kan få nye venner andre steder. Udover dette er det også vigtigt at I generelt giver dem tid til at bearbejde beslutningen.

Undersøg hvilket området grundigt inden I tager beslutningen

Inden I også tager den endelige beslutning, kan det også være en god ide at tage ud og se hvad I går ind til. Dette kan I blandt andet gøre ved at tage ud at se nogle forskellige byer i Jylland, så I kan få en fornemmelse af lokalmiljøet. Læs mere her om hvad det vil sige at bo i en by i Jylland som Horsens, så I allerede på forhånd kan danne jer et indtryk.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply