Sådan giver du den bedste, personlige konfirmationsgave

Sådan giver du den bedste, personlige konfirmationsgave

Det er snart sæson for at byde unge mennesker i hvide kjoler eller jakkesæt velkommen til de voksnes rækker. En konfirmation er noget helt særligt, som skal fejres. Kender du en, som skal konfirmeres til foråret? Så går du måske allerede nu med tanker om at give en god og personlig gave til den kommende

Det er snart sæson for at byde unge mennesker i hvide kjoler eller jakkesæt velkommen til de voksnes rækker. En konfirmation er noget helt særligt, som skal fejres. Kender du en, som skal konfirmeres til foråret? Så går du måske allerede nu med tanker om at give en god og personlig gave til den kommende konfirmand, som vedkommende vil huske dig for.

Tag udgangspunkt i konfirmandens interesser

Hvis du gerne vil give en personlig gave, så kan du med fordel tage udgangspunkt i interesserne.

Det kan nemlig godt være lidt kedeligt at stikke konfirmanden en pyntegenstand eller en bunke kolde kontanter. Et godt alternativ til pengegaven kan være en personlig investering på konfirmandens vegne. Det kan fx være et bestemt mærke, hold eller lignende. Har konfirmanden en interesse, kan du investere i noget, der passer til denne interesse, eventuelt som et supplement til en mere fysisk gave. Læs mere her om aktier.

Giv konfirmanden en oplevelse

Med udgangspunkt i konfirmandens interesser kan en oplevelse også være vejen at gå. Måske har konfirmanden allerede fart i blodet, og så kan du eksempelvis give en oplevelse inden for motorsport, fodbold eller lignende. Eller måske trænges der til en omgang selvforkælelse.

Der er et stort udvalg af spændende oplevelsespakker og -gaver, du kan lade konfirmanden pakke op for. Det kan også give en god anledning til at komme på tur sammen og få et minde, I aldrig vil glemme.

Et fint, indgraveret smykke eller ur

Det klassiske valg, som aldrig skuffer, er smykker eller ure i konfirmationsgave. For at gøre denne gave ekstra personlig kan du vælge at indgravere det med konfirmandens navn, konfirmationsdato og/eller fødselsdato. Du kan også vælge et smykke, der repræsenterer stjernetegnet, der passer til.

Smykker kommer i mange varianter lige fra ringe til halskæder. Måske har du lagt mærke til, at vedkommende altid har prydet sine ører med fine øreringe, som er forgyldte. Så kan det være en god idé at stile efter dette.

Et ur er ligeledes et klassisk valg. Selvom mobiltelefonen er manges go-to, når det kommer til tid, så er der noget ganske stilet over et lommeur eller et armbåndsur. Der er mange flotte at vælge imellem.

Nu handler det bare om at bestemme sig for, hvad du synes, der er den gave, som vil ramme lige i hjertet på den kommende konfirmand.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply