Til indkøbere: Vælg den rigtige leverandør første gang

Til indkøbere: Vælg den rigtige leverandør første gang

Du arbejder i en dansk produktionsvirksomhed. Måske i en generel indkøbsafdeling. Måske med ansvar filtration eller ventilation. Det kan være inden for mange brancher, hvor kravene og behovene for gode filtre er helt centrale. Som indkøber lægger du naturligvis vægt på tre ting: kvalitet, pris og leveringstid. Der skal være en god balance, og du

Du arbejder i en dansk produktionsvirksomhed. Måske i en generel indkøbsafdeling. Måske med ansvar filtration eller ventilation. Det kan være inden for mange brancher, hvor kravene og behovene for gode filtre er helt centrale. Som indkøber lægger du naturligvis vægt på tre ting: kvalitet, pris og leveringstid. Der skal være en god balance, og du vil sjældent gå på kompromis med nogen af dem.

Derfor er det vigtigt for dig og din virksomhed med en stabil og dygtig samarbejdspartner.

Dansk leverandør af filtration og filtre til ventilation

Du kan med fordel vælge en dansk leverandør af filtre til filtration eller ventilation. Du fjerner potentielle fejl eller misforståelser skab af sprogbarrierer og dårlige oversættelser. Dialogen om forskellige specifikationer og kvalitetsparametre bliver altså meget nemmere. Samtidig vil leveringstiden hos en dansk leverandør med stor sandsynlighed også være kortere – og ikke så nemt påvirkelig af udefrakommende faktorer.

Fleksible og specialudviklede løsninger

Som indkøber er det også vigtigt at finde en leverandør, der forstår, at to virksomheder sjældent er ens. Der er næsten altid brug for tilpasninger eller specielle løsning af større eller mindre grad på et projekt. Vores anbefaling er derfor, at du går efter en samarbejdspartner og leverandør til filtration eller ventilation, som netop har fokus på dette. Fleksibilitet og specialløsninger skal gerne være nøgleord i deres service. Det sikrer dig også på den lange bane. For dit køb lige nu kan sagtens være en standardvare, som altid er på lager. Men hvad så når du en dag skal bruge et skræddersyet filter – og det er en hastesag? Det er i den slags situationer, at en leverandør virkelig kan vise sit værd – eller omvendt.

Bestil standard varer på en webshop

En vigtig faktor for at få hverdagen til at rulle er nem betjening af forskellige ’self services’ og bestillinger. Her kan det virkelig være en fordel, hvis din leverandør har en webshop til køb af filtration og ventilation. Det er naturligvis ikke specialvarer, men alle de standardvarer som løbende skal bestilles hjem. Det letter ofte arbejdsbyrden for begge parter og sikrer dig hurtig betjening af din ordre.

Find din ekspert i filtration og ventilation

Sidst men bestemt ikke mindst anbefaler vi naturligvis, at du finder en ekspert i filtration og ventilation som din leverandør. Det giver næsten sig selv, at den rette rådgivning kan gøre den helt store forskel – især hvis du skal ud i specialløsninger, som er designet og udviklet til lige netop din virksomhed og dit filteranlæg. En ekspert eller specialist forstår at stille de rigtige spørgsmål, så I får afdækket behov, muligheder, lovkrav og eventuelle begrænsninger. Det kan eksempelvis være at finde den bedst mulige løsning, som skal monteres på meget lidt plads.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply