Sådan kickstarter du dit vægttab

Sådan kickstarter du dit vægttab

Ifølge sundhedsstyrelsen er 51% af den voksne danske befolkning moderat eller svært overvægtige, hvilket karakteriseres ved en BMI højere end 25. Er du blandt denne del af befolkning? Strammer bukserne eller kan du blot se i spejlet, at der er ved at være lidt for meget på sidebenene? I denne artikel kan du finde motivation

Ifølge sundhedsstyrelsen er 51% af den voksne danske befolkning moderat eller svært overvægtige, hvilket karakteriseres ved en BMI højere end 25. Er du blandt denne del af befolkning? Strammer bukserne eller kan du blot se i spejlet, at der er ved at være lidt for meget på sidebenene? I denne artikel kan du finde motivation og gode råd til, hvordan du kickstarter dit vægttab.

Motivation

Den første del af et vægttab handler om at skabe tilstrækkelig motivation til at gennemføre den omlægning i sin hverdag, der skal til. Motivation er et underligt begreb, hvor der ikke helt er nogen bestemt opskrift. Derudover varierer motivationsgivende faktorer fra person til person. Nogle finder tilstrækkelig motivation ved at se sig selv i spejlet eller ved at bukserne ikke passer. For andre skal der mere til.

Som udgangspunkt er det dog motiverende for alle personer at sætte sig en realistisk mål. På den måde risikerer man ikke at blive demotiveret undervejs i processen som følge af, at fremgangen ikke er helt så stor som man havde regnet med. Motivation kommer også i perioder – så i bund og grund handler det om, at bevare motivationen, når den er der. Udover realistiske mål finder mange god motivation i musik. Ved at søge på “motiverende musik” kan man finde en lang række af forskellige playlister, der kan hjælpe en på vej med træningen. Sluttetligt kan det være en god ide at følge forskellige youtubers/instagrammers, der vejleder og viser sin egen træning, hvilket for mange kan være en god inspiration til et vægttab

Kosttilskud og sund kost

Formulaswiss.com kan du se forskellige typer af kosttilskud, der kan hjælpe dig. Flere naturlige kosttilskud hjælper kroppen med at øge fedtforbrænding eller holde appetitten nede, hvilket kan være en god hjælp for mange under et vægttab. Særligt, hvis personen har udfordringer med disciplin og motivation.

Kosttilskud er dog ikke den fulde løsning og det er særdeles vigtigt at omlægge sine kostvaner for at gennemføre et effektivt og korrekt vægttab. De fleste personer har det problem, at de spiser for meget og de spiser for usundt. Man behøver ikke at nægte sig selv slik og usund mad for at tabe sig – i stedet skal man blot sørge for at nedbringe det til et minimum og generelt sørge for, at man ikke spiser for meget. Langt de fleste opnår gode resultater på denne måde og en omlægning af kosten kan være et fint udgangspunkt for at fastholde en ny og sundere livsstil, så man aldrig skal bøvle med vægtproblemer igen.

Kombineres en god motivation med en forholdsvis sund kost, hvor man sørger for ikke at spise for meget, har man et stærkt grundlag for at komme i gang med at dyrke lidt motion og gradvist se vægten aftage.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel