Sådan finder du oplevelsesgaver til ham og hende

Sådan finder du oplevelsesgaver til ham og hende

Hvis du er som os, ved du, at gave-sæson er stort set hele året rundt (tænk gaver til venner, gaver til børn og husopvarmingsgaver – endda feriegaver!). Materielle gaver er altid sjovt at pakke ud, men undersøgelser viser, at du måske har lyst til at bruge dine penge på et eventyr. (Vi kan også godt

Hvis du er som os, ved du, at gave-sæson er stort set hele året rundt (tænk gaver til venner, gaver til børn og husopvarmingsgaver – endda feriegaver!). Materielle gaver er altid sjovt at pakke ud, men undersøgelser viser, at du måske har lyst til at bruge dine penge på et eventyr. (Vi kan også godt lide ideen om ikke at skulle dedikere en hel dag til indpakning af gaver). At vælge og vælge den rigtige oplevelsesgave til en elsket er let med den overflod af tilgængelige muligheder. Uanset om de er udendørs eller foretrækker en hel dag i spaen, finder du en gave, der pakker flere i én. Der er også et par forslag, der får hele familien til at flytte. Derudover kan du endda gave dem noget, du kan dele, f.eks. En bådtur eller måltidsplanlægning. Hvad er sjovere end det?

Find madklasser

Disse klasser, udflugter, abonnementer og lektioner – for musikelskeren, eventyreren og aromaterapifansen, bare for at nævne nogle få – vil blive til gode tider, de aldrig vil glemme. Vi kan ikke vente med at se, at du poster alle dine oplevelsesgaver på Instagram, men hvis fotografering ikke er din ting, anbefaler vi, at du tilmelder dig mulighed nr. 21 på denne liste. Hvis valg af oplevelsesgaver synes lige op i din gyde, så tjek vores absolutte favoritter nedenfor.

Få en god oplevelse

Kender et par, der elsker at lave mad, eller har brug for at planlægge en sjov date aften med din specielle person? Du kan tilmelde dig en eller to uger mad til op til fire personer. Derefter kan du eller din ven tilbringe en nat i og forberede tilfredsstillende, sunde måltider. Priserne varierer. Airbnb er ikke traditionel med sine logi-tilbud, og det samme gælder koncerter. Showene afholdes i intime og unikke rum (som træhuse!) I 25 byer, så du altid oplever noget nyt. Priserne varierer.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply