Få arbejdspladsen til at glide med køreramper

Få arbejdspladsen til at glide med køreramper

Alle produktionsvirksomheder har i dag installerede kørerampler over det hele, fordi de sparer utrolig meget tid, når en ansat kan flytte rundt på vare. Men selv mindre virksomheder kan få meget ud af at investere i køreramper og slisker. Selv et lille varelager bør have kørerampler, så I ikke oplever forstyrrelser i jeres arbejde. På

Alle produktionsvirksomheder har i dag installerede kørerampler over det hele, fordi de sparer utrolig meget tid, når en ansat kan flytte rundt på vare. Men selv mindre virksomheder kan få meget ud af at investere i køreramper og slisker.

Selv et lille varelager bør have kørerampler, så I ikke oplever forstyrrelser i jeres arbejde. På den måde undgår i også at nedslide jeres ansatte, da I skåner dem fra tunge luft. Butikker bør også investere i kørerampler, så det er let for leverandører at levere vare til dem.

Ofte vil en leverandør selv have en rampe med, fordi ellers kan de ikke komme op med alle dine ting. Men hvis du handler med en mindre virksomhed, er det ikke sikkert, at de har investeret i køreramper og slisker endnu. Her er det en god idé, at du har det som butik.

Kan du få en bedre arbejdsplads?

Det er altid værd at spørge sig selv, om man kan få en mere effektiv arbejdsplads. Vi anbefaler, at du finder ud af det ved hele tiden at snakke med dine ansatte.

Her mener vi ikke, at du holder lange møder med dem. I stedet bør du gå rundt blandt dem, når de arbejder. Det er den letteste måde at se, hvor I kan gøre det bedre.

Ofte bliver chefer overrasket over, hvordan tingene blev gjort, når de oplever en arbejdsskade. Men en arbejdsskade viser, at chefen ikke har haft fingeren på pulsen.

For køreramper er selvfølgelig et must, men det kan også være, at I skal investere i løfteudstyr og en trappemaskine.

Tænk på de ansatte først

Der er en tendens til at glemme, at vi skal passe på alle de ansatte. Det er den største årsag til, at du skal lytte til alle deres problemer. Selv hvis du føler, det er brok, så kan der være meget sandhed bag.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel