Sådan indretter du et sødt børneværelse

Sådan indretter du et sødt børneværelse

Bliver familien snart forøget med et lille nyt medlem, eller er det på tide, at børnene får hvert deres værelse? Hvad end grunden er til, at du skal til at indrette et nyt børneværelse, står du overfor en hyggelig opgave. Det er nemlig hverken kompliceret eller svært at indrette et børneværelse. Det vigtigste er egentlig,

Bliver familien snart forøget med et lille nyt medlem, eller er det på tide, at børnene får hvert deres værelse? Hvad end grunden er til, at du skal til at indrette et nyt børneværelse, står du overfor en hyggelig opgave. Det er nemlig hverken kompliceret eller svært at indrette et børneværelse. Det vigtigste er egentlig, at det bliver mere eller mindre praktisk, og at det bliver et værelse, der er rart at være på.

Få styr på det basale

Når du skal til at indrette et rum helt fra ny, vil det være naturligt at starte med noget af det basale såsom gulv, loft og vægge, hvis ikke allerede der er styr på det. Her er det vigtigste, at du vælger nogle behagelige farver, som du mener vil passe til børneværelset. Desuden er det en god idé at gå efter nogle materialer, der ikke er så sarte. Specielt når du udvælger gulv, er det en fordel, hvis ikke du går efter det mest lyse gulvtæppe, du kan finde, da det ikke er så praktisk.

Generelt er det en god idé at tænke på praktiske løsninger, når du skal indrette et børneværelse. Det er f.eks. ikke alle møbler, der kan holde til lige meget.

Gå ikke ned på opbevaringsmuligheder

Et børneværelse kan nemt komme til at flyde med ting, og det er svært at holde orden der. Hvis du alligevel vil gøre det muligt at rydde op rigtig nemt nogle gange, skal du sørge for, at der er masser af opbevaringsmuligheder. Det kan f.eks. være et højskab med hylder til diverse ting og sager. Hvis du vil gøre det endnu nemmere, kan du også sætte nogle åbne plastkasser langs væggen, så alting kan fyldes derop i.

Gør indretningen harmonisk med et farvetema

Et børneværelse behøver hverken at være stilrent eller flot indrettet. I virkeligheden handler det bare om, at det skal være hyggeligt. Men hvis du godt kan lide at indrette, kan du garanteret ikke lade vær med at gøre lidt ekstra ud af det. Hvis du gerne vil forsøge at skabe en rød tråd og noget harmoni i indretningen, kan det hjælpe at indrette efter et farvetema. Det vil sige, at du udvælger én eller flere farver, som du vil indrette ud fra.

Når du indretter i nogle bestemte farver, vil det automatisk skabe en rød tråd i rummet, hvilket er rigtig rart for øjet. Det får rummet til at fremstå mere sammenhængende. Du kan få rigtig mange fine interiørting til et børneværelse hos Loukrudt.

Vælg den rette belysning

Ligegyldigt hvilket rum du indretter, har belysningen altid rigtig meget at skulle have sagt. Dit valg af belysning har afgørende betydning for, hvordan stemningen bliver i rummet. Når du indretter lige præcis et børneværelse, må det gerne være en hyggelig belysning, men det er samtidig godt med en god loftlampe, der kan lyse hele gulvet op. Det er nemlig rart, når der skal leges på værelset.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply