Sådan sætter du prikken over i’et på kagen

Sådan sætter du prikken over i’et på kagen

Fondant kan give dig de lækreste kager, og den sødeste pynt ved brug af udstikkere. Men inden man giver sig i kast med fondant, kan det godt virke som en svær ingrediens at skulle give sig i kast med. Det er dog slet ikke så svært at arbejde med fondant, derfor har vi lavet denne lille

Fondant kan give dig de lækreste kager, og den sødeste pynt ved brug af udstikkere. Men inden man giver sig i kast med fondant, kan det godt virke som en svær ingrediens at skulle give sig i kast med. Det er dog slet ikke så svært at arbejde med fondant, derfor har vi lavet denne lille guide, som kan hjælpe dig i håb om det bedste resultat for dig. Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i det helt store bagekaos, kan du finde alt i kagepynt hos Mette.

Gode råd

Et godt råd kan være, at du altid skal have lidt ekstra majsmel ved hånden. Majsmel kan afhjælpe en klistret overflade, som kan være ekstremt besværlig at arbejde med. Brug også gerne lidt majsmel på dit bord inden du ruller fondanten ud, eller på fondanten efter du har dækket din kage, når du skal glatte den til. Derudover kan du farve fondanten før tid, så farven kan sætte sig. Når du farver din fondant med pastafarve, kan du ikke være helt sikker på at den farve du ser her og nu, er den farve den kage kommer til at have når din fondant har sat sig. Så derfor, farv altid din fondant i god tid, f.eks. dagen før, så du kan nå at se den reelle farve din fondant får.

Køb hos en professionel

Hvis du ikke ønsker at lave hjemmelavet pynt til de smukke kager, kan du bestille diverse materialer og lækker pynt til den storslåede kage. Du kan både købe dette på internettet hos forskellige hjemmesider, og du kan tage en tur til den nærmeste konditor eller bager, og få bestilt det ønskede pynt. Der er næsten ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, så du skal bare være kreativ.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply
%d bloggers like this: