Bliv mere fri med en flexleaset bil

Bliv mere fri med en flexleaset bil

At investere sine hårdt tjente penge i en ny bil er ofte en stor og ret uoverskuelig opgave, og der er mange overvejelser, der skal gøres, for at finde den rigtige bil til netop dig og dine behov. Skal den bruges til og fra arbejde? Skal den kunne rumme hele din familie og jeres bagage,

At investere sine hårdt tjente penge i en ny bil er ofte en stor og ret uoverskuelig opgave, og der er mange overvejelser, der skal gøres, for at finde den rigtige bil til netop dig og dine behov. Skal den bruges til og fra arbejde? Skal den kunne rumme hele din familie og jeres bagage, når I skal på skiferie? Eller skal den bare køre kunne køre stærkt og se flot ud? Bilens funktioner er vigtige for at opfylde dine behov, men er du ikke helt sikker på, hvilke behov du har nu, og hvilke du måske får i den nære fremtid, så kan det være en god idé for dig, at åbne muligheden op omkring en leasingbil. Flexleasing hos Specialcars er det optimale site for dig at finde din nye bil, og ændrer dine behov sig, så kan du nemt skrifte bil, alt efter hvad der passer dig.

Spar dig selv for økonomisk binding

Flexleasing er blevet rigtig populært over de seneste par år, fordi det er meget fleksibelt og nemt. Vi lever i et samfund, hvor man skal være omstillingsparat, men det er bare svært, når det kommer til en stor investering som et bilkøb. Mange danskere der derfor også gået over til at lease bilen fremfor at købe den. Samtidig sparer du også dig selv for en masse bekymringer omkring finansieringen, fordi du netop ikke binder dig til at skulle betale ét meget stort beløb på en gang. Har du en bil, som du altid har drømt om at eje, så er flexleasing chancen for dig, hvis du gerne vil køre rundt i drømmebilen.

Slip for de dyre registreringsafgifter

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Danmark har høje registreringsafgifter. Sådan bliver det desværre nok ved med at være. Du kan hurtigt komme til at slippe rigtig mange penge i registrering, især hvis det er en bil i luksusklassen. Det undgår du, når du flexleaser en bil, fordi du netop kun betaler for den periode, som du bruger bilen. Dermed undgår du også at skulle kigge på dyre lån, og du kan således stadigvæk have råd til ferier, familieture eller nyt til boligen.

For virksomheder er splitleasing det optimale

Hvis du har et arbejde, der kræver en bil, eller du måske har medarbejdere, der kører rundt i en gammel firmabil, så er splitleasing en god mulighed for dig. Splitleasing betyder, at alle bilens udgifter splittes mellem virksomheden og medarbejderen, hvilket opgøres alt efter, hvor meget bilen bruges til arbejde, og hvor meget den bruges til private ærinder. For medarbejderen betyder det, at han eller hun slipper for de høje afgifter. For virksomheden betyder det, at udgifterne mindskes, fordi medarbejderen selv betaler sin del af driftsomkostningerne. Vælger du at splitlease med dine medarbejdere, giver du dem således også muligheden for at vælge en bil, som de er komfortable med, og det giver dig automatisk også gladere medarbejdere, når turen til og fra arbejde ikke er så lang, når de nyder at køre i din firmabil.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply