Sjov og hygge i Holstebro

Sjov og hygge i Holstebro

Skal du og familien på weekendtur til Holstebro, og mangler nogle idéer til hvad i kan lave sammen, når i er der? Så er du kommet til det rette sted! Her på siden har vi nemlig udvalgt nogle sjove og spændende aktiviteter i Holstebro, som er det hele værd, når turen går til den skønne

Skal du og familien på weekendtur til Holstebro, og mangler nogle idéer til hvad i kan lave sammen, når i er der? Så er du kommet til det rette sted! Her på siden har vi nemlig udvalgt nogle sjove og spændende aktiviteter i Holstebro, som er det hele værd, når turen går til den skønne by. Byen er fyldt med aktiviteter til både børn og voksne, og i finder alt fra kunstmuseer til klitplantager, hvilket giver jer god mulighed for helt selv at vælge, om i er til indendørs eller udendørs hygge. Bliv klogere på hvad i kan finde i byen lige her, så i er godt klædt på til at gå på opdagelse.

I Holstebro er der noget til enhver smag uanset, om i ønsker at nyde den smukke natur, eller gå på shopping og spise lækker mad i de hyggelige gader i midtbyen.

Badeland

Holstebro byder på et stort og action fyldt badeland med både spa, rutsjebaner, sauna og meget mere. Her er der sjove aktiviteter til både store og små, hvilket gør et besøg til badelandet det hele værd. Badelandet tiltrækker ofte mange turister, så i kan godt regne i ikke bliver de eneste derinde.

Husby Klitplantage

Ved Husby Klitplantage har du og familien god mulighed for en hyggelig gåtur. Stedet byder på en skøn natur og selvfølgelig legepladser, så selv de mindste i familien kan få noget glæde. Er i til mere action? Så finder i også en helt fantastisk mountainbikerute ved Husby Klitplantage.

VW & Retro museum

Er der nogle drengerøve i familien? Så kan i tage forbi VW & Retro Museum, hvor i finder utallige gamle og interessante biler. Hvis i er heldige, kan det være, at i får lov til en prøvetur i en af de gamle og klassiske biler.

Hvad venter i på? Arranger jeres familietur til Holstebro og få nogle oplevelser i sent vil glemme!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply