Studiestart: Hænger din økonomi sammen, mens du er på SU?

Studiestart: Hænger din økonomi sammen, mens du er på SU?

August og september måned er efterhånden blevet et synonym for studiestart rundt omkring i landets største byer. De mange unge studerende, som er kommet ind på deres drømmestudier, er fyldte med entusiasme og glæde, hvilket pryder gadebilledet flere steder i landet, og det er helt og aldeles fantastisk at overvære og opleve. For de studerende

August og september måned er efterhånden blevet et synonym for studiestart rundt omkring i landets største byer. De mange unge studerende, som er kommet ind på deres drømmestudier, er fyldte med entusiasme og glæde, hvilket pryder gadebilledet flere steder i landet, og det er helt og aldeles fantastisk at overvære og opleve. For de studerende er studiestartsperioden også en uforglemmelig periode i deres liv, hvor der skabes venskaber og relationer, som holder resten af livet, men hverdagen rammer også før eller siden for de unge studerende. Når først rusen fra studiestartsperioden har lagt sig, så bliver det hverdag, og du får igen øjnene op for hverdagsting som for eksempel husholdning, forsikringer og økonomi – kedelige, men nødvendige områder at sætte fokus på. For mange studerende betyder det også, at de stille og roligt får øjnene op for, at økonomien som studerende ikke lige frem indbyder til en overdådig livsstil, hvilket også betyder, at mange kan være trængt på økonomien.

 

Få råd til uforglemmelige oplevelser, selvom du er på SU

Perioden mens du er på SU, er sjældent der, hvor du sparer op til din første bil, eller hvor du spontant vælger at rejse ud til din drømmedestination i vinterferien med nogle gode venner eller veninder, men sådan behøver det faktisk langt fra at være. Selvom du er på SU, så har alle mennesker brug for at gøre noget ekstraordinært for sig selv engang i mellem. Med Vores lån kan du brænde penge af og tag ud og få en på ”opleveren”, det kan også være med til at gøre tilværelsen nemmere og sjovere, mens du er studerende. Klik på ovenstående link og læs mere om, hvordan du med et kviklån nemt og hurtigt kan få råd til din drømmerejse, selvom du er på SU.

 

I 2025 vil du ikke have mulighed for at prioritere penge på oplevelser, mens du er på SU

Regeringen har netop fremlagt deres økonomiske helhedsplan frem mod 2025, hvor det blandt andet fremgår, at regeringen vil skære i uddannelsesstøtten – et tiltag, som bliver ens for alle studerende. Læs mere her. Helt konkret har regeringen fremlagt, at de i 2025 forventer, at halvdelen af de penge du som studerende modtager fra SU, vil blive omdannet til et lån. Dette betyder altså, at de studerende i fremtiden vil blive mere forgældede, end de er i dag, hvorfor du som studerende ikke vil prioritere at tage et kviklån og få penge til uforglemmelige oplevelser. Så hver taknemmelig for dine muligheder i dag og grib dem.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel