Tag springet og find den rigtige vej igen

Tag springet og find den rigtige vej igen

Livet kan lynhurtigt tage en uventet drejning i den forkerte retning, hvor du kan få opbygget nogle dårlige vaner – og i værste tilfælde et misbrug, som går ind og påvirker din dagligdag på flere parametre. Et af de mest hyppige misbrug, som vi ser, er alkohol. Men der er heldigvis mulighed for at komme

Livet kan lynhurtigt tage en uventet drejning i den forkerte retning, hvor du kan få opbygget nogle dårlige vaner – og i værste tilfælde et misbrug, som går ind og påvirker din dagligdag på flere parametre.

Et af de mest hyppige misbrug, som vi ser, er alkohol. Men der er heldigvis mulighed for at komme på rette kurs igen i form af bl.a. behandlingsforløb og antabus. Antabus er et medicinsk præparat, hvor kroppen vil reagere med ubehagelige reaktioner, hvis der indtages alkohol, når du tager medicinen. Kroppen vil selv reagere på blot små mængder, så det er nødvendigt med en fuldstændig afholdenhed af alkoholen. Læs mere om antabus , hvor du kan få besvaret de spørgsmål, du måtte have.

Transformér din livsstil

Har du et ønske om at komme ud af dit misbrug? Så er det ofte nødvendigt at gøre en stor indsats, da det kræver et enormt mod og en god vilje at komme ud af et misbrug. Det kræver nemlig både en effektiv alkoholafvænning samt en komplet ændring af livsstil. Dernæst skal du også lære at håndtere trangen til at drikke, selv når det er allersværest og syner mest uoverkommeligt.

Det vil ofte være en god idé med en kombination af psykologisk- og medicinsk behandling, hvor medicinen skal ses som et supplement til den psykologiske alkoholbehandling, hvor man kommer hele vejen rundt og ligeledes får dykket ned i nogle af de problemer, som kan være årsagen til misbruget.

Involvere dine nærmeste

En kamp er sjældent nem at besejre alene. Derfor skal du ikke være bange for at bede om hjælp hos dine nærmeste. Det er ikke dem, som skal udrede dit problem, men det vil ofte være meget gavnligt at kunne dele sine tanker og følelser, så du ikke føler, at du står helt alene med problemet.

Det er dog heller ikke altid, at dine nærmeste vil kunne sætte sig ind i dit alkoholmisbrug. Og det kan derfor være en god idé at finde nogle ligesindede, hvor du kan dele erfaringer og gode råd.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply