Ting du skal have styr på, før du drager på bilferie

Ting du skal have styr på, før du drager på bilferie

Ferier og rejser behøver ikke altid foregå ude for landets grænser – og selv hvis de gør, kan turen til feriestedet jo sagtens foregå i bil. Måske tager det lang tid, men I kan som familie få lavet en hyggelig lille tur ud af det, ved f.eks. at tilføje nogle overnatninger på vejen. Men bilferien

Ferier og rejser behøver ikke altid foregå ude for landets grænser – og selv hvis de gør, kan turen til feriestedet jo sagtens foregå i bil. Måske tager det lang tid, men I kan som familie få lavet en hyggelig lille tur ud af det, ved f.eks. at tilføje nogle overnatninger på vejen. Men bilferien kan også komme med nogle problemer – eller bare ting du skal være opmærksom på.

Planlæg pakningen i god tid

Et af de største problemer, hvis I skal flere mand afsted i en bil, er ofte at få plads til alt den bagage, I skal have med på turen. Hvis det er en længere tur, er der nok ikke plads til det hele i bagagerummet, og hvis bilen er fyldt, kan I ikke bare proppe alt bagagen ind på bagsædet. Så må der nogle alternativer til – som f.eks. kunne være en tagboks. Sørg dog for at pakke denne i god tid, da det godt kan være noget af et arbejde. En anden mulighed er også at spænde en lille trailer bag bilen, men det kan godt virke lidt voldsomt nogle gange.

Vær sikker på, hvad du gør, hvis bilen bryder sammen

Du tænker sikkert, at det aldrig sker for dig, og før du ved af det, står du ved siden af en bil, der ryger fra motoren, og som nægter at køre så meget som en meter mere. Hvis du ender i den situation, vil du prise dig lykkelig over at have forberedt dig på, hvad du nu gør. Find et autoværksted på Fyn med gratis lånebil, ring til nogle der kan hente bilen, eller få hjælp fra nogle bekendte – det er lidt ligegyldigt, hvad du gør, bare du ved det på forhånd, så du ikke først skal finde ud af det, når skaden er sket.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply